Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur leefbaarheid en bijzondere doelgroepen

Geplaatst 2 okt. 2024
Project ID: YIS 9166724-00003321
Plaats
Liessel
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 okt. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2024 12:00

Je levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in de wijken van Asten. Jouw werkzaamheden raken het spanningsveld tussen het sociaal domein, wonen en veiligheid, met daarbij de focus op bijzondere doelgroepen. Je zorgt voor het opstellen van de kaders rondom leefbaarheid, waarbij je specifieke kenmerken van doelgroepen niet uit het oog verliest en waar nodig maatwerk weet te leveren. Je hebt zicht op waar de probleemvelden als zorg, veiligheid en wonen elkaar (gaan) raken en kunt hier zowel een adviserende als uitvoerende rol in pakken. In het contact met inwoners weet je enerzijds vertrouwen te scheppen en anderzijds kaders te stellen.

Jouw taken: Je houdt je bezig met complexe casuïstiek en kunt optreden als uitvoerend casus- en procesregisseur, samen met je collega's; Je ondersteunt collega's bij het vinden van oplossingen bij knelpunten waarbij er altijd nauw contact is met onze inwoners; Je levert een bijdrage aan het verder ontwikkelen van een integrale samenwerking; Je bent verantwoordelijk voor de interne overlegstructuur ten aanzien van bijzondere doelgroepen; Je hebt overleg met diverse organisaties, instellingen en inwoners. Deze overleggen initieer je zelf; e organiseert indien nodig bijeenkomsten en levert een bijdrage aan communicatie- en voorlichtingsactiviteiten; Binnen deze functie signaleer je ontwikkelingen en trends. 

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in sociaal maatschappelijke richting of op het gebied van integrale veiligheid en leefbaarheid;

Je hebt ervaring met bijzondere doelgroepen; Je bent direct inzetbaar;

Je weet relevante kennis van wet- en regelgeving om te zetten naar de dagelijkse praktijk;

Je beschikt over sterke gespreksvaardigheden;

Je weet goed te schakelen tussen verschillende belangen en hierin keuzes te maken;

Je kunt doelgericht en resultaatgericht werken en stelt hierbij resultaat voorop; Creatieve oplossingen/mogelijkheden bedenken gaan jou gemakkelijk af. Daarbij kijk je breder dan je eigen vakgebied en toon je overtuigingskracht en lef. 


LET OP: Dit betreft een rol onder leiding en toezicht, waardoor deze niet geschikt is als zzp-opdracht. ZZP’ers worden NIET meegenomen in procedure.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures