Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur Vastgoed en Grondzaken

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: 9125356
Plaats
Oirschot, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 jan. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven. Ook vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze gemeente.

De gemeente Oirschot vraagt voor het team Realisatie en Beheer een resultaatgerichte en verbindende

Adviseur vastgoed/grondzaken

36 uur per week

 

Wat zijn je taken?

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van allerlei privaatrechtelijke overeenkomsten (o.a. huur-, koop- en samenwerkingsovereenkomsten), het voeren van de pacht-, gebouwen-, en buitensportportefeuille en het beheren van de buitensport-accommodaties van de gemeente (inclusief mjop en financiële verantwoording), het mede ontwikkelen en uitvoeren van een adequaat grond- en vastgoedbeleid en het adviseren in privaatrechtelijke kwesties over het beheer van gronden en gebouwen.

Wat vragen wij?

Je hebt een relevant HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde relevante opleiding. Meerdere jaren ervaring met de uitvoering van vastgoed gerelateerde werkzaamheden bij de (gemeentelijke) overheid is een pré. Je beschikt over relevante financiële en juridische kennis, kennis van en ervaring met vastgoedwaarderingsvraagstukken.

Een open houding, resultaatgerichtheid, flexibiliteit, samenwerken en zelfstandigheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je zakelijk ingesteld, beschik je over adviesvaardigheden, en kun je vasthouden aan je standpunt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een goede gesprekspartner voor inwoners en relaties.


Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures