Inhuurdesk Noord-Brabant

Beleidsmedewerker stedelijk water 24 uur

Geplaatst 26 jan. 2024
Project ID: YIS 9148784-00003321
Plaats
Reusel, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 feb. 2024
Einde: 1 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 feb. 2024 13:00
Beleidsmedewerker stedelijk water


Wil jij echt het verschil maken? Werken in een organisatie met korte lijntjes in een dynamische, politieke omgeving? Met plezier aan de slag gaan voor onze inwoners vanuit onze ambitie ‘Samen Doen’? En daar goed voor beloond worden? Kom dan je talenten inzetten voor de inwoners van gemeente Reusel-De Mierden als Beleidsmedewerker stedelijk water!


Wat ga je doen?

De gemeente Reusel-De Mierden staat voor een grote opgave de komende jaren op het gebied van water en riolering. Een groot aantal riolen is aan vervanging toe. Tegelijkertijd willen we het nieuwe watersysteem dat we aanleggen klimaatrobuust maken: extreme droogte en regen willen we beter ondervangen. Hiervoor is een brede blik nodig: niet alleen de riolering speelt hierbij een rol maar de inrichting van de hele openbare ruimte moet daarbij worden betrokken. Bij nieuwe ontwikkelingen moeten we zorgen dat water en bodem sturend gaan worden, zodat we toekomstbestendig bouwen.


Als beleidsmedewerker stedelijk water ben je de spil in het web van al deze opgaven. Je hebt een veelzijdige functie, waarbij je zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau aan de slag gaat. Wat je bedenkt mag je zelf ook uitvoeren. Door de veelzijdigheid van de functie sta je veel in contact met verschillende partijen: van onze inwoners, tot de buitendienst, tot aannemers, tot het waterschap en planologen.

Vind je het leuk om niet alleen als beleidsmedewerker binnen aan de slag te gaan, maar ook de verbinding buiten te hebben met de praktijk en daarbij ook met je werklaarzen in het zand te staan? Dan is dit de ideale combinatie!

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een civiel technisch talent die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken voor onze gemeente. We verwachten dat je al kennis en ervaring hebt op het gebied van stedelijk water. En dat je goed kunt samenwerken met je collega’s. ‘Samen doen’ staat in onze gemeente namelijk voorop. We kijken naar kennis en kunde, maar vinden het minstens zo belangrijk om te weten wie jij bent als persoon.


Wat we ook nog graag zien:


·      Je hebt een HBO opleiding of hoger, het liefst in een civieltechnische richting.

·      Je hebt kennis en ervaring van stedelijk water en klimaatadaptatie.

·      Je bent communicatief sterk, met de nodige politieke sensitiviteit.

·      Je bent praktisch ingesteld en kunt plannen goed omzetten naar de uitvoering.

·      Je werkt goed samen en zoekt makkelijk de verbinding met je collega’s.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures