Inhuurdesk Noord-Brabant

Beleidsondersteuner Sociaal Domein

Geplaatst 28 mrt. 2024
Project ID: YIS 9154035-00003321
Plaats
Asten
Uren
16 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 apr. 2024
Einde: 8 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 apr. 2024 14:00

Wat ga je doen?

Het team Sociaal Domein van de gemeente Asten is verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling- en uitvoering op het brede gebied van het Sociaal Domein. Hieronder vallen o.a. de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. Andere beleidsterreinen zijn sport en cultuur, onderwijs en leerplicht, gezondheidsbeleid, subsidiebeleid en schuldhulpverlening. Het team bestaat uit circa 10 collega’s. Daarnaast werken er in de uitvoering ongeveer 25 professionals in het Sociaal Team Asten.

 

In je werk heb je een gevarieerd takenpakket waarbij de uitvoering van het subsidiebeleid de hoofdtaak is. Hierbij zijn de meest voorkomende taken het beoordelen van aanvragen van structurele en incidentele subsidies, het verlenen en vaststellen van structurele en incidentele subsidies, het maken van beschikkingen in het zaaksysteem, het onderhouden van contacten met verenigingen/instanties en het beheer van subsidiebudgetten.

Verder ondersteun je de afdeling bij voorkomende werkzaamheden zoals het organiseren van bijeenkomsten, versturen van brieven, etc. Daarbij onderhoudt je goede contacten met partners binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. 

Wie ben jij?

·       Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;

·       Je hebt affiniteit met het Sociaal Domein;

·       Je hebt een sterke persoonlijkheid;

·       Je bent proactief, enthousiast en daadkrachtig;

·       Je bent klantgericht en je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit en dienstverlening;

·       Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn uitstekend. Je kunt dan ook helder uitleggen waarom iets gedaan moet worden.

 

LET OP: Gelet op een rol onder leiding en toezicht, is dit niet geschikt als zzp-opdracht!

 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures