Inhuurdesk Noord-Brabant

Bestuurssecretaresse 24 uur per week

Geplaatst 4 jul. 2023
Project ID: YIS 9136109-00003321
Plaats
Vught, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 10 jul. 2023
Einde: 15 okt. 2023
Tarief
Onbekend

Word jij onze nieuwe collega?

Gemeente Vught zoekt een Bestuurssecretaresse voor 24 uur per week.

Zorg jij, samen met collega's, graag voor een soepel verloop van het secretariaat van wethouders? In deze functie werk je in een dynamische, soms hectische omgeving waar initiatief, doortastend handelen en humor worden gewaardeerd. Ben jij de accurate en representatieve secretaresse die leuk en afwisselend werk zoekt? Dan is deze functie iets voor jou.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de agenda’s van individuele wethouders gestructureerd, vlot en soepel verlopen. Je coördineert het telefoon- en het complexe agendabeheer voor de wethouders van Vught en zorgt voor correcte afscherming van de collegeleden. Je ontzorgt en ondersteunt waar nodig. Je verricht werkzaamheden ter ondersteuning van het bestuurssecretariaat of in voorkomende gevallen de organisatie in het algemeen. Jouw dag zal gevuld worden met acties die voortkomen uit de mail en de agenda van de wethouders. Naast deze werkzaamheden verricht je ook algemene secretariële werkzaamheden, zoals het coördineren van complexe afspraken, jubilea en het organiseren van vergaderingen en overleggen.


Daarom is dit jouw nieuwe baan

Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau. Je beschikt over zeer goede mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je hebt een proactieve en flexibele houding en kunt prioriteiten stellen. Daarnaast ben je stressbestendig en integer. Kennis van de gemeentelijke organisatie en gevoel voor politiek en ambtelijke verhoudingen zijn een pré.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures