Inhuurdesk Noord-Brabant

Casemanager WABO 8 uur

Geplaatst 30 okt. 2023
Project ID: YIS 9142063-00003321
Plaats
Heeze, Hybride
Uren
8 Uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
0 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 3 nov. 2023 13:00

Als casemanager Wabo behandel je omgevingsaanvragen die binnenkomen vanaf het moment van indienen tot en met de vergunningverlening of -wijziging. Je houdt contact met de aanvrager en voert met hen het vooroverleg. Je behandeld een vergunningsaanvraag van a tot z (bijvoorbeeld inritten, - kap- en sloopvergunningen). Daarnaast toets je als casemanager Wabo de aanvraag aan het Bouwbesluit, het Bestemmingsplan, het Monumentenbeleid en verzorg je de toetsing aan de welstand. 

Jouw toegevoegde waarde

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een juridische of bouwkundige richting.

Beschikt over relevante (basis)kennis van wet- en regelgeving, zoals Bouwbesluit en de Wabo.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt zelfvertrouwen en lef. Je durft van de gebaande paden af te wijken als je denkt dat andere methodes betere resultaten opleveren.

Je bent praktisch, kijkt naar mogelijkheden en hebt oog voor detail.

Je staat ervoor open om de kwaliteit van de dienstverlening van de gemeente of omgevingsdienst te verbeteren.

Hier kom je te werken

Heeze-Leende is een kleine, vooruitstrevende, groene gemeente. Samen met inwoners, bedrijven, verenigingen en partners gaan we voor een duurzaam leefbare samenleving. Ons uitgangspunt? Ja, tenzij. We willen dingen mogelijk maken voor de mensen die hier wonen en werken en voor de vele toeristen die ons jaarlijks bezoeken. En voor onze collega’s willen we een moderne en toegankelijke werkgever zijn. De deuren staan altijd voor je open. Werken bij gemeente Heeze-Leende betekent werken binnen een informele organisatie, met grote ambities en de drijfveer om ervoor te gaan.

Het gaat om een opdracht met start op 1 november tot en met december 2023, kans op verlenging en uitbreiding naar 16 uur per week. Nu voor 8 uur per week, senior gezocht, schaal 9, richttarief 75.75,

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures