Inhuurdesk Noord-Brabant

Coördinator Bedrijfsvoering (24 uur)

Posted Mar 7, 2023
Project ID: YIS 9129569-00003321
Location
REUSEL , Remote
Duration
9 months
(Apr 1, 2023 - Dec 31, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown

We zoeken een Coördinator Bedrijfsvoering met aandachtsgebied P en C, Financiële Administratie en Belastingen. Inhoudelijke kennis is een vereiste.


De functie

Als coördinator binnen de afdeling Bedrijfsvoering (Concern & Control) neem je je medewerkers mee in de organisatieontwikkeling; je coacht en leidt hen zodat zij met hun kennis, ervaring en talenten aan de ontwikkelingen uitvoering kunnen geven. Je bent aanspreekbaar op het functioneren van jouw team binnen de gestelde opgaven. Je bent verantwoordelijk en draagt zorg voor het behalen van de resultaten van het team. Je bent een uitstekende sparringpartner voor collega’s en MT. Met jouw visie op het gebied van planning & control ben je een inspirator die mensen meekrijgt.

De onderdelen binnen het team richten zich op het ondersteunen van de organisatie op het brede terrein van bedrijfsvoering maar hebben een net iets andere focus. Je werkt samen met de andere teamleiders en afdelingshoofden. Je hebt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid in het gezamenlijk en onderling vormgeven van de opgaven waar de afdeling Bedrijfsvoering voor staat.


Wie ben jij?

Jij bent de leider die vertrouwt op de expertise van je medewerkers en daar waar nodig met overtuiging beslissingen neemt. Je hebt affiniteit met de opgaven, producten en diensten van het team. Daarbij durf je door te pakken, knopen door te hakken en kies je niet altijd het ‘standaard’ pad. Je hebt aandacht voor de ontwikkeling en (duurzame) inzetbaarheid van je team. Je bent in staat om samen met je team een concrete vertaalslag te maken van wat voor Reusel nodig is voor de opgaven naar de concrete werkpraktijk. Je weet hoe je de kwaliteit en het vakmanschap verder kunt optimaliseren en daarbij bevorder je resultaatgericht werken en zorgt voor een goed en plezierig werkklimaat waardoor de medewerkers trots kunnen zijn op hun werk. Je bent zichtbaar voor je collega’s en houdt van een spontaan praatje aan het bureau. Een gezonde dosis humor mag daarbij niet ontbreken.


Jouw competenties

  • Je weet het overzicht te houden bij verschillende belangen, visies, wensen en mogelijkheden;

  • Je bent omgevingsbewust met een hoge mate van bestuurlijke, politieke en organisatiesensitiviteit;

  • Je hebt een hoge mate van gevoeligheid bij verandertrajecten binnen de organisatie;

  • Je bent communicatief sterk en hebt een talent voor netwerken;

  • Je hebt oog voor de mensen in de organisatie met focus op verdere ontwikkeling en professionalisering van de teams;


Als coördinator geef je leiding aan 3 onderdelen, namelijk Planning & Control, Financiële Administratie en Belastingen. De teams bestaan in totaal uit circa 15 professionals.


Het tarief is passend bij functieschaal 11 (CAO gemeenten).

 

Similar projects

+ Search all projects