Inhuurdesk Noord-Brabant

Corporate Recruiter

Geplaatst 11 jan. 2023
Project ID: 9126497
Plaats
Eindhoven, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 feb. 2023
Einde: 18 aug. 2023
Tarief
Onbekend

Wat doen wij

Nederland telt 25 veiligheidsregio’s. Veiligheidsregio’s moeten de inwoners van Nederland beter beschermen tegen rampen en crises. Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) is de veiligheidsregio voor Zuidoost-Brabant. In onze organisatie werken brandweer en GHOR samen om incidenten en rampen te voorkomen, te beperken en te bestrijden. Dit doen we voor en samen met de 21 gemeenten in ons werkgebied en met de mensen die hier wonen of verblijven.

 

VRBZO bestaat uit 3 sectoren; Bedrijfsvoering, Risico- en Crisisbeheersing en Incidentbestrijding.

De afdeling HR is een afdeling binnen de sector Bedrijfsvoering. De afdeling bestaat uit HR-advies, de HR-servicedesk en een aantal specialistische functies, zoals een corporate recruiter, een arbo-coördinator, een strategisch adviseur en de adviseur arbeidsvoorwaarden. Met het team zitten we op dit moment in een uitdagende ontwikkelfase, waarbij we de ambitie hebben een toekomstbestendige HRM afdeling neer te zetten met de visie HRM2025 als uitgangspunt.

 

Waarom we jou niet kunnen missen

Weet jij welke ontwikkelingen zich op de arbeidsmarkt voordoen? Weet jij daarnaast mensen te enthousiasmeren met je creativiteit? Ben jij leergierig en wil jij je verder ontwikkelen als expert op het gebied van werving en selectie? Laat deze kans dan zeker niet aan je voorbij gaan, want wij zijn op zoek naar jou!

 

Hoe jij bijdraagt vanuit de afdeling HRM

De corporate recruiter is verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces binnen de organisatie. De corporate recruiter is de adviespartner van het management en de leidinggevenden op het gebied van werving en selectie. Daarnaast onderhoud de corporate recruiter het regionaal netwerk van de organisatie gericht op het binden van nieuwe medewerkers en het versterken van de arbeidsmarktpositie van de organisatie.

·       Je signaleert kansen in de arbeidsmarkt en anticipeert hierop door middel van verbetervoorstellen voor zowel het werving- en selectiebeleid als het -proces.

·       Je draagt bij aan de profilering van de Veiligheidsregio op de arbeidsmarkt en in de regio in samenwerking met andere afdelingen.

·       Je bewaakt de toepassing van wet- en regelgeving en beleid op het gebied van werving en selectie.

·       Je schrijft wervende teksten voor vacatures die aansluiten bij de gewenste doelgroep.

·       Je draagt vanuit de afdeling HRM bij aan het opzetten en de uitvoering van wervingscampagnes.

·       Je draagt bij aan het opstellen van rapportages.

·       Je beheert het contractmanagement van leveranciers van externe medewerkers en inhuurkrachten;

Wat je van ons mag verwachten

Onze cultuur is informeel, maar professioneel. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om je functie zelfstandig uit te voeren. We stimuleren je om je kennis te verbreden, ook buiten je functiegrenzen. Je werkt samen met leuke collega’s die vol energie gaan voor hun vak.

 

Werken als Corporate Recruiter betekent ook:

·       Een dynamische werkomgeving, die je iedere dag nieuwe kansen biedt om je te ontwikkelen en vernieuwen.

·       Werken met behulpzame collega’s waar je veel van kunt leren, maar die ook graag van jou willen leren.

·       Een goede balans tussen werk en privé, met flexibele werktijden en werkplekken over de hele regio. Je krijgt ook de nodige faciliteiten om thuis te kunnen werken.

·       Een groot netwerk aan collega’s van andere Veiligheidsregio’s, maar ook van netwerkpartners.


Voor jou heel herkenbaar

Onze missie zorg voor veiligheid past bij je. Je herkent je in de kernwaarden van de organisatie: behulpzaam, deskundig, daadkrachtig en gericht op samenwerken.

·       Je werkt op basis van minimaal een HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van HRM, Marketing of commerciële economie. 

·       Je krijgt energie van het onderhouden van een groot (sociaal) netwerk.

·       Je bent creatief en weet met nieuwe ideeën de organisatie in beweging te krijgen.

·       Je bent doortastend en beschikt over een sterk analytisch vermogen.

·       Je hebt oog voor procesoptimalisatie.


Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures