Inhuurdesk Noord-Brabant

Financieel Adviseur

Geplaatst 7 dec. 2022
Project ID: 9125006
Plaats
Deurne, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 dec. 2022 12:00

Jouw uitdaging

Als financieel adviseur heb je het gehele financiële proces van A tot Z in de vingers en draag je, samen met de financiële collega, zorg voor de efficiency en doorontwikkeling van de financiële stromen en werkprocessen. Je bent de sparringpartner van het bestuur en management op financieel gebied, waarbij je adviseert over de financiële impact van beleidskeuzes. De belangrijkste taken zijn:

·        Je adviseert het bestuur, management en financieel adviseurs van de deelnemende gemeenten over de op te leveren planning & control producten.

·        Je voert de regie ten aanzien van de planning en control producten, waaronder wordt verstaan dat je regie voert op het proces en de planning en bewaakt dat andere betrokkenen tijdig input leveren.

·        Je stelt de begroting en de jaarrekening van Peelgemeenten op en bent voor deze onderwerpen ook het aanspreekpunt voor de accountant. 

·        Je stelt financiële beleidskaders op, inclusief risicomanagement.

·        Je stelt financiële rapportages op.

·        Je zorgt voor een optimale afstemming met de financieel adviseurs van de deelnemende gemeenten rondom het sociaal domein.

·        Je bent het eerste aanspreekpunt en vervult een regierol voor fiscale aangelegenheden.

Jouw profiel

·        Je hebt minimaal een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, waarbij een opleiding in de financiële of bedrijfseconomische richting een ‘must’ is.

·        Zeer ruime en aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder BBV.

·        Je hebt minimaal twee jaar ervaring met gemeentefinanciën. Als je kennis en ervaring hebt met de P&C cyclus van een gemeenschappelijke regeling is dit een sterke pré.

·        Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig.

·        Je bent kwaliteits- en resultaatgericht.

Wij bieden:

·        Een inhuuropdracht voor 36 uur per week.

·        Startdatum: per direct

·        Tarief op basis van schaal 11

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures