Inhuurdesk Noord-Brabant

Functioneel beheer

Geplaatst 5 sep. 2024
Project ID: YIS 9165060-00003321
Plaats
Gemert, Hybride
Uren
20 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 16 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 sep. 2024 12:00

Gemeente Gemert-Bakel en Gemeente Laarbeek hebben gezamenlijk een een BOR-applicatie uitgevraagd aan de markt. Om deze zorgvuldig te implementeren zijn we op zoek naar een functioneel beheerder om het projectteam te ondersteunen. De rol van functioneel applicatiebeheerder en gegevensbeheerder wordt nu door één en dezelfde persoon ingevuld. Deze functies willen we scheiden en daarom zijn we per direct op zoek naar een tijdelijke functioneel applicatiebeheerder BOR voor 20 tot 24 uur per week. In beginsel voor de duur van 6 maanden, met een verlengingsoptie voor nog eens 6 maanden of een jaar. 

 

Je bent de persoon die de vertaalslag weet te maken van de wensen en behoeften van de organisaties naar de functionaliteit in de applicatie. Je kunt goed vanuit processen denken en hebt hierin tevens een adviserende rol richting de aanvragers. We zoeken iemand die snel kan schakelen in een dynamische en soms hectische omgeving. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden zoals goed kunnen luisteren, doorvragen, afbakenen, overtuigen en het maken van duidelijke afspraken. Overleg, afstemming en samenwerking met de gegevensbeheerders, de leveranciers en BGT (applicatie)beheerders is heel belangrijk. 

 

Je bent: 

·      Samen met het projectteam verantwoordelijk voor het implementeren van onze nieuwe BOR-applicatie

·      Binnen het projectteam verantwoordelijk voor de inrichting van de applicatie. Je bent hiermee de schakel tussen de leverancier en gebruikers.

·      Bezig met het implementeren van de koppelingen die de applicatie heeft met andere programma’s/diensten en het monitoren en oplossen van problemen hierin nadat deze geïmplementeerd zijn.

·      Het aanspreekpunt voor de leverancier van de BOR-applicatie voor alle wat betreft de inrichtingszaken. Je hebt overzicht op en coördineert de operationele processen hiervan met de leverancier. 

·      Continu op zoek naar (proces)verbeteringen. Je overziet situaties, stelt de juiste vragen en bepaalt van daaruit welke stappen het beste genomen kunnen worden. 

·      Adviserend en ondersteund richting collega's met betrekking tot het gebruik en bijhouden van de BOR-applicatie. Je bent hierin de centrale vraagbaak voor het team. 

·      Samen met de leverancier verantwoordelijk voor het opstellen van handleidingen en het geven van gebruikersinstructies. 

Functie eisen: 

·      Je hebt ruime kennis en ervaring met BOR-applicaties.  

·      Je spreekt zowel de taal van de leverancier als van de gebruiker (vakspecialist)

·      Je bent in staat om werkprocessen van gebruikers door te vertalen naar functionaliteiten in de BOR-applicatie.

·      Je hebt globale kennis van de basisregistratie grootschalige topografie (BGT) 

·      Je hebt ervaring met planmatig en projectmatig werken. 

 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures