Inhuurdesk Noord-Brabant

Gebiedsontwikkelaar

Geplaatst 2 dec. 2022
Project ID: 9124761
Plaats
Asten, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
2 maanden
Start: 12 dec. 2022
Einde: 28 feb. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 dec. 2022 15:00

De gemeente Asten is voor haar kernen volop in de slag om versneld diverse woningbouwprojecten te realiseren, zowel in uitbreidingsgebieden als op bestaande locaties.

De collega die we zoeken vervult daarbij een cruciale rol met name gericht op het proces en de interactie met externe partijen en de interne afstemming met de diverse taakvelden, zoals stedenbouw en civiel. Je onderhoudt nauwe contacten met de verantwoordelijke bestuurders.

Je maakt onderdeel uit van Team Ruimte waarbinnen je zelfstandig projecten op kan pakken en op de rails kan zetten.

Wat ga je doen?

We bieden je de kans om uitdagende projecten op te pakken en deze van A tot Z te begeleiden. Je geeft sturing aan projecten die de kernen in de gemeente Asten nog aantrekkelijker en vitaler maken. Je geeft leiding aan een aantal complexe gebiedsontwikkelingsprojecten (accent op woningbouw en bedrijventerreinen) en je houdt de regie over het geheel aan projecten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor projectontwikkelaars die in Asten ontwikkelingen willen realiseren. Je zet jouw ervaring in om de diverse en afwisselende projecten sturing te geven op aspecten als kwaliteit, planning en kosten en bent daarnaast een vraagbaak voor je projectleden.

Op basis van je strategische blik adviseer je over grondbeleid en over relevante aspecten bij de koop en verkoop van gronden en het opmaken van de daarvoor benodigde overeenkomsten.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring.

  • Analytisch, doelgericht en zorgvuldig in het proces.

  • Open en toegankelijk in het contact en een stevige gesprekspartner.


Het tarief is passend bij functieschaal 11 (CAO gemeenten)


Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures