Inhuurdesk Noord-Brabant

Gebouwenbeheerder 24 uur

Geplaatst 4 okt. 2023
Project ID: YIS 9140501-00003321
Plaats
BLADEL, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 9 okt. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 okt. 2023 14:00

De gebouwenbeheerder moet zelfstandig onze gemeentelijke panden beheren (storingen, beheersmaatregelen en projecten).

De gemeente Bladel beschikt over circa 65 gemeentelijke panden, waaronder multifunctionele accommodaties (MFA’s), sporthallen, sportaccommodaties, monumenten, brandweerkazernes, woningen en het gemeentehuis. Als gebouwenbeheerder bent je verantwoordelijk voor de kwaliteit van deze gemeentelijke gebouwen.

Je bent verantwoordelijk voor de tactische/operationele uitvoering van ons beleid. Hierbij pas je de wet en regelgeving toe binnen je eigen werkterrein en vakgebied. Je vertaalt het meerjarenonderhoudsprogramma (MJOP) in jaarlijkse beheerplannen en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van planmatig en groot onderhoud werkzaamheden. Dit doe je door het opstellen van werkomschrijvingen voor onderhoud/verbouwingen van het gemeentelijk vastgoed. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel; jij combineert de duurzaamheidsmaatregelen waar mogelijk met de groot onderhoudswerkzaamheden. Verder beheer je zowel de contracten met de gebruikers van de gebouwen als met de partijen die het onderhoud uitvoeren.

Je bent in staat jouw kennis en kunde te vertalen in jaarlijkse beheersplannen, (college)adviezen en raadsvoorstellen. Je weet wat het inhoudt om te werken met bestekken, aanbestedingen, inkoopprocedures, gunningsprocedures en contractmanagement. In al je werkzaamheden leg je de verbinding met collega’s, bestuursters, collega’s, aannemers, gebruikers en inwoners. Tot slot ben je betrokken bij het aanleveren van informatie ten behoeve van de planning & control cyclus.

 

Aan de slag bij…

De afdeling Ontwikkeling wordt gekenmerkt door een informele sfeer en betrokken collega’s. De afdeling bestaat uit 45 medewerkers, verdeeld over alle inhoudelijke vakgebieden: sociaal domein, welzijn, onderwijs, ruimte, wonen, klimaat en energie, openbare werken en economie. Je werkt samen met je collega gebouwenbeheerder, onze buitendienst medewerker(s), en de collega’s op kantoor die bezig zijn met projecten in de openbare ruimte.

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—       HBO werk- en denkniveau;

—       Een afgeronde technische opleiding (bouwkunde of installatietechniek) óf je overtuigt ons ervan dat je met jouw opleiding geschikt bent voor deze functie;

—       Ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen (ervaring bij een gemeente is een pré);

—       Bekend met relevante wet- en regelgeving;

—       In staat om zelfstandig te werken en te organiseren;

—       Een scherp oog voor onderhoud en een goed inschattingsvermogen wat er (meerjarig) nodig is;

—       Enthousiast, proactief en oplossingsgericht.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures