Inhuurdesk Noord-Brabant

HR medewerker 30 uur

Geplaatst 19 apr. 2024
Project ID: YIS 9155865-00003321
Plaats
WAALRE
Uren
30 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 6 mei 2024
Einde: 30 aug. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 apr. 2024 15:30

De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 140 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.

Wat ga je doen?

Als HR medewerker ben jij dé specialist op het gebied van HR processen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en adviseert hen bij alle operationele HR vragen. Je ondersteunt de twee HR business partners bij hun tactische en strategische werkzaamheden. Je verzorgt de volledige administratie bij in-, door- en uitdiensttreding, signaleert knelpunten in dit proces en doet verbetervoorstellen. Je ondersteunt bij recruitment en onboarding van nieuwe medewerkers en heet hen een warm welkom. Daarnaast maak je brieven (arbeidsovereenkomst, urenuitbreiding, studieovereenkomst etc.) en verwerk je mutaties. Je kent alle ins en outs van het HR systeem, optimaliseert dit systeem door voorstellen te doen voor steeds verder gaande digitalisering van processen. Tenslotte draag je bij aan een fijn werk- en leerklimaat, onder andere door je betrokkenheid bij de organisatie van onze opleidingen in de Waalre Academy en bij werkgroepen die bijdragen aan goed werkgeversschap.

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige en zelfstandige functie, waarin je allround met alle aspecten van het HR vak bezig bent én waarbij je de kans hebt om mee te bouwen aan het HR team én de organisatie als geheel. In een organisatie waarin je initiatief kunt tonen en jouw inbreng van belang is. We werken in een open en persoonlijke cultuur, met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur en andere belanghebbenden.

Wat breng je mee?

- Jij bent communicatief, representatief en oprecht geïnteresseerd in mensen;

- Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van HR en/of meerdere jaren werkervaring als HR medewerker;

- Jij bent bevlogen, flexibel en accuraat;

- Jij houdt ervan als het ‘op rolletjes loopt’;

- MS Office heeft voor jou geen geheimen;

- Jij hebt MBO/HBO werk- en denkniveau;

- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- Jij hebt (bij voorkeur) kennis van Motion en Motion Pro;

LET OP: Gelet op een rol onder leiding en toezicht, is dit niet geschikt als zzp-opdracht!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures