Inhuurdesk Noord-Brabant

Inkoper bij de lokale overheid 24-36 uur

Geplaatst 15 jul. 2024
Project ID: YIS 9161957-00003321
Plaats
Oirschot, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 19 aug. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 jul. 2024 10:00

Wil jij een cruciale rol spelen in vooruitstrevende projecten binnen de publieke sector? Bij Bizob, dé partner voor inkoop en aanbestedingen, krijg je de kans om te schitteren als inkoper. Hier draait het niet alleen om de inkoop, maar ook om het vormgeven van de toekomst van onze samenleving. Solliciteer vandaag en ontdek deze afwisselende en uitdagende baan! Wat maakt deze functie zo bijzonder? Als inkoper bij Bizob kom je terecht in een zelfstandige rol, omringd door inspirerende collega's binnen onze verschillende organisaties. Hier krijg je niet alleen de ruimte om je eigen expertise te laten zien, maar ook de vrijheid om constructief overleg en advies te bieden. Werkend op interessante locaties binnen verschillende gemeenten en publieke organisaties, navigeer je soepel door verschillende inkooptrajecten, zelfs binnen het complexe politieke speelveld. Jouw missie: Vanuit jouw expertrol ondersteun je bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten. Jij bent de drijvende kracht achter het succesvol doorlopen van aanbestedingen. Met uitmuntende adviesvaardigheden begeleid je opdrachtgevers in het scherp krijgen van hun inkoopbehoefte en het specificeren van eisen en wensen. Jij schrijft vakkundig aanbestedingsdocumenten, regisseert beoordelingen en stelt overtuigende gunningsadviezen op. Het opstellen van contracten en het samenstellen van aanbestedingsdossiers behoren ook tot jouw takenpakket. Tot slot ben je voor de gemeenten en publieke organisaties het eerste aanspreekpunt voor vragen over inkoop en aanbesteden. Waarom kiezen voor Bizob? Bizob is dé partner voor meer dan 35 gemeenten en publieke organisaties op het gebied van inkoop en aanbestedingen. Ons werkgebied omvat inkoop, aanbestedingen en contractmanagement voor het sociaal domein, de openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT. Sinds onze oprichting in 2003 als samenwerkingsverband tussen tien gemeenten, zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand expertisecentrum voor overheidsinkoop in Nederland. Samen met onze partners streven we ernaar elke ingekochte euro bij te laten dragen aan een duurzame toekomst en het bereiken van maatschappelijke doelen. Zo werken we aan een leefbare samenleving voor ruim 700.000 inwoners in Oost-Brabant. Wat bieden wij? • Een Interimopdracht vanaf medio augustus tot minimaal 31 december 2024. • Een Interimopdracht van minimaal 24 uur per week tot maximaal 36 uur per week. • Een fijne werkomgeving en netwerk van collega’s bij lokalen gemeenten en organisaties in Oost-Brabant.

Jouw profiel: • Succesvol afgeronde bachelor- of masteropleiding, of mbo-opleiding met aantoonbare werkervaring als inkoper of verkoper binnen de (semi-)overheid of het bedrijfsleven. • Bereidheid tot het behalen van een relevant Hbo-diploma VACATURE Pagina 2 van 2 • Nevi 1 en/of Nevi 2 certificering is een pré. • Uitstekende adviesvaardigheden en een stevige persoonlijkheid. • Organisatiesensitief en meester in het overtuigen van de meerwaarde van inkoop. • Analytisch, proactief en pragmatisch. • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, met affiniteit voor digitaal werken. • In bezit van rijbewijs en beschikking over een auto.


  • Bizob zoekt kandidaten met de nodige ervaring met aanbestedingswetgeving én de publieke sector, zodat zij meteen inzetbaar zijn;
  • Kandidaten moeten de benodigde ervaring hebben met zelfstanding inkooptrajecten draaien;
  • Reistijd maximaal één uur.

 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures