Inhuurdesk Noord-Brabant

Jeugdconsulent/Maatschappelijk werker

Geplaatst 20 dec. 2022
Project ID: 9125576
Plaats
Waalre, Remote
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 2 jan. 2023
Tarief
Onbekend

Wij zijn namens de gemeente Waalre op zoek naar een Jeugdconsulent. Beschik jij over ruime ervaring in een vergelijkbare functie en beschik jij over een SKJ registratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als consulent jeugdhulp ben jij het eerste aanspreekpunt voor kinderen, jongeren en ouders in onze gemeente. Je hebt een eigen caseload en op basis van je analyse stel je een plan op en maak je een risico inschatting. Je zorgt dat de goede zorg wordt ingezet en je monitort de ingezette zorg en voert evaluatiegesprekken. Je geeft informatie en advies, telefonisch, maar je gaat ook op huisbezoek. Je legt alles vast in rapportages en zorgt dat het juridisch ook klopt Iedere casus is anders en vraagt om een maatwerkgerichte aanpak. Tot slot voer je multidisciplinaire overleggen en je beoordeelt externe adviezen. Je werkt nauw samen met diverse ketenpartners.


Als door de complexiteit of de noodzaak van specialistische zorg, binnen de taken van het CMD niet of niet voldoende ondersteuning kan worden geboden, wordt het Plusteam ingeschakeld.

Het Plusteam zal op basis van een gezinsplan de juiste begeleiding geven en daar waar nodig, specialistische zorg inkopen.


Het Plusteam is een samenwerking tussen de gemeente Waalre en de gemeente Geldrop Mierlo.


Wat vragen we:

  • HBO werk en denkniveau, aangevuld met een relevante opleiding

  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie

  • SKJ geregistreerd (harde eis)

  • Klantgericht en stressbestendig

  • Analytisch en communicatief vaardig

  • Creatief in het bedenken van oplossingen

  • Een rijbewijs en beschikking over een auto


Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures