Inhuurdesk Noord-Brabant

Kwartiermaker ondersteuning management en projecten 32 uur

Geplaatst 3 feb. 2023
Project ID: YIS 9127828-00003321
Plaats
Beek en Donk, Remote
Uren
32 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 13 feb. 2023
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
Onbekend

 

Taken en werkzaamheden

1)   Je brengt als kwartiermaker in beeld welke taken, die nu nog bij de managers, projectleiders of (beleids)medewerkers liggen, als ondersteuning opgepakt kunnen worden om deze nieuw onder te brengen in een breder te organiseren ondersteuningsfunctie c.q. secretariaat.  

2)   Met jouw enthousiasme, doeners-mentaliteit en kennis op het gebied van ondersteuning ga je, in samenwerking met de huidige afdelingssecretaresse en projectondersteuner, aan de slag om deze ondersteuning ook te bieden en de werkdruk bij anderen direct te verlichten.

3)   Je draagt ook zorg voor implementatie van de voorgestelde brede ondersteuning, zoals we deze als organisatie voor ogen hebben en stemt hierin goed af met de betrokken managers en andere stakeholders.

4)   Indien er ruimte is kan er van je gevraagd worden om werkinstructies op te stellen om de voorgestelde nieuwe taken in de beoogde brede ondersteuningsfunctie ook meer te borgen voor de hele organisatie.

Eisen en wensen

·        Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau

·        Minimaal 5 jaar ervaring in de uitvoering van ondersteunende functies en affiniteit met bijbehorende veranderprocessen.

·        Bij voorkeur werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie en het werken met projecten

Het tarief is passend bij functieschaal 8 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures