Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker Duurzaamheid

Geplaatst 27 sep. 2023
Project ID: YIS 9140237-00003321
Plaats
Gemert
Uren
20 Uur/week
Periode
1 jaar, 11 maanden
Start: 23 okt. 2023
Einde: 3 okt. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 okt. 2023 14:00

Organisatie

De gemeente Gemert-Bakel is een ambitieuze plattelandsgemeente, gelegen in het oosten van Noord-Brabant. De gemeente telt ruim 30.000 inwoners en heeft een ambtelijke organisatie van zo’n 200 formatieplaatsen. De organisatie kent een directiemodel met 7 teams en is volop in ontwikkeling. Jij komt te werken binnen het team Ruimtelijk Economische Ontwikkeling.

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Duurzaamheid ben je volop bezig Warmtetransitie. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor het vertalen van landelijke ontwikkelingen naar beleid en uitvoering. Anderzijds geef je gehoor aan de ambities op lokaal niveau met als doel het creëren van energiezuinige woningen en buurten. Je brengt duurzaamheidsambities van Gemert Bakel dus in de praktijk en bent daarmee van directe invloed op de lokale leefbaarheid.

Kortom, een functie met veel impact en uitdagingen! Binnen de organisatie word jij aanspreekpunt binnen jouw vakgebied en verzorg je input voor bespaarplan en werk je aan de uitvoeringsagenda 2023/2024. Maar daarnaast verdiep jij je ook in andere relevante thema’s binnen het team REO. Je werkt bijvoorbeeld intensief samen met collega’s vanuit verschillende disciplines, zoals afvalverwerking, mobiliteit en wegenbeheer.

Juist de bescheiden omvang van onze gemeente biedt kansen om niet specialistisch, maar generalistisch te werken, waardoor je automatisch met veel onderdelen binnen en buiten jouw vakgebied in aanraking komt. We zijn er daarom van overtuigd dat jij je snel thuis zult voelen in onze laagdrempelige organisatie met korte lijntjes.

Ervaring bij een gemeente op vlak duurzaamheid

HBO of plus werk- en denk niveau

Relevante ervaring

Relevante opleiding

Ondernemend, communicatief sterk, politiek-bestuurlijke antenne.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures