Inhuurdesk Noord-Brabant

Medewerker KCC

Geplaatst 21 jun. 2024
Project ID: YIS 9160396-00003321
Plaats
Budel
Uren
36 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 15 jul. 2024
Einde: 14 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 jun. 2024 14:00

Wat ga je doen?

Als medeweker Klantcontactcentrum (KCC) ben je de spil in het web van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de het eerste klantcontact met inwoners. Via telefonie sta je onze inwoners op een attente, dienstverlenende en professionele wijze te woord. Je achterhaalt de vraag van de inwoner en verbindt hen door naar de juiste collega. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt binnen de gemeente en je wordt er enthousiast van als je onze inwoners verder kunt helpen. Daarbij vind je het niet erg om net een stapje verder te zetten en out of the box te denken waar mogelijk.

Voor een juiste registratie van het klantcontact en het juist beantwoorden van vragen gebruik je verschillende digitale systemen waaronder ook de kennisbank, het telefoonsysteem, klantgeleidingssysteem en andere diverse backoffice-applicaties. Van belang hierbij is dat je het leuk vindt om veelvuldig klantcontact te hebben waarbij de hele dag voorbijvliegt door de diversiteit aan onderwerpen die voorbijkomen.

Wat verwachten we van je?

Jij doet graag een stapje extra als het werk daarom vraagt. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en bent je er volledig van bewust dat je als KCC-medewerker ons visitekaartje bent, het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners en ondernemers. Je bent digitaal vaardig, flexibel en hebt ruimschoots ervaring met werkzaamheden op gebied van telefonie. Je houdt ervan om onderdeel uit te maken van een team maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent klant- en oplossingsgericht, dienstverlenend en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast werk je nauwkeurig en efficiënt.


LET OP: Gelet op een duidelijke rol onder leiding en toezicht, is deze aanvraag niet geschikt als zzp-opdracht. ZZP’ers worden ook niet meegenomen ion procedure!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures