Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Geplaatst 25 nov. 2022
Project ID: 9124302
Plaats
Vught, Remote
Uren
28 Uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: 5 dec. 2022
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Word jij onze nieuwe collega? Vught zoekt een

Interim Projectleider Gebiedsontwikkeling

 Tussen 24-36 uur voor de uur van 1 jaar.

Vught is een aantrekkelijke woongemeente. Op het gebied van woningbouw, vernieuwing en uitbreiding van gebieden hebben we voor een projectleider gebiedsontwikkeling flinke uitdagingen. Wil je graag werken bij een gemeente waar de lijntjes kort zijn en je van A tot Z aan de slag kunt met projecten? Solliciteer dan op deze functie.

Dit ga je doen

Als projectleider gebiedsontwikkeling werk je bij de afdeling Ontwikkeling. Op deze afdeling wordt gewerkt aan beleidsontwikkeling van het ruimtelijke en sociale domein. In deze functie ben je integraal verantwoordelijk voor verschillende ruimtelijke projecten binnen onze gemeente. Je zorgt ervoor dat deze projecten van A (de planontwikkeling) tot Z (besluitvorming tot uitvoering) in goede banen worden geleid. Hierbij houd je overzicht, neem je mensen mee in jouw plannen en stem je de planning af met de verschillende stakeholders. Mogelijke risico’s en knelpunten breng je in kaart. Verder stuur je en draag je zorg voor de voortgang, het resultaat, het budget en de kwaliteit van je project. Je bent een verbindende schakel tussen interne en externe partijen, je stuurt op resultaten en informeert college en gemeenteraad tijdig. Jouw strategische adviezen weet je te vertalen naar een concrete projectmatige aanpak. Zo zorg je ervoor dat plannen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.  


Je bent resultaatgericht en neemt initiatief. Je kan regisseren, adviseren en overziet het dynamische speelveld rond gebiedsontwikkelingen. Je hebt ervaring met het uitvoeren van gebiedsontwikkelingsprogramma’s waarbij je het bestuur intensief adviseert. Hierbij laat je zien dat je overtuigingskracht combineert met politieke sensitiviteit. Verder ben je creatief, constructief, heb je doorzettingsvermogen en het vermogen partijen te binden. Proces-, project- en programmatisch werken en denken gaat je goed af. Om van deze functie een succes te maken heb je een HBO werk- en denkniveau nodig.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures