Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider ontwikkeling en realisatie multifunctionele accommodatie 12 uur

Geplaatst 17 okt. 2024
Project ID: YIS 9167903-00003321
Plaats
Best, Hybride
Uren
12 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 1 jul. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 okt. 2024 12:00

Project: Herontwikkeling kindcentrum en activiteitencentrum tot nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) met mogelijke integratie van sociale huurwoningen.


Functieomschrijving:

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de herontwikkeling van een kindcentrum en activiteitencentrum tot een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) in bestaand stedelijk gebied binnen de gemeente Best. Je onderzoekt daarbij de mogelijkheden voor het realiseren van nieuwe sociale huurwoningen in samenhang met de MFA. Je begeleidt dit project van de initiatieffase tot de realisatie, waarbij je streeft naar een optimale balans tussen de wensen van de betrokken partijen, de ruimtelijke kwaliteit, en de maatschappelijke meerwaarde van het project.


Taken en verantwoordelijkheden:
  • Projectleiding en coördinatie: Je stuurt het herontwikkelingsproject aan, bewaakt de voortgang, het budget en de kwaliteit van de uitvoering. Je coördineert de samenwerking tussen verschillende interne en externe betrokkenen.
  • Samenwerking met maatschappelijke partners: Je werkt nauw samen met woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en eerstelijnszorgverleners om tot een gezamenlijk gedragen plan te komen.
  • Participatie en communicatie: Je zorgt voor goede communicatie en participatie met omwonenden en andere belanghebbenden, waarbij je hun input verwerkt in het planproces. Je houdt de betrokken partijen geïnformeerd en betrekt hen actief bij de ontwikkelingen.
  • Visie en strategieontwikkeling: Je vertaalt de visie van de gemeente Best op het gebied van sociaal maatschappelijk vastgoed naar een concrete projectaanpak en draagt bij aan de strategische planning van het project.
  • Advisering en besluitvorming: Je adviseert het gemeentebestuur en de directie over de voortgang en keuzes binnen het project, en bereidt besluitvorming voor.

Functie-eisen:
  • Opleiding en ervaring: Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van bouwkunde, planologie, vastgoedmanagement, of sociale geografie. Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in de herontwikkeling van sociaal maatschappelijk vastgoed.
  • Ervaring met gemeentelijke projecten: Ervaring met projectmanagement binnen gemeentelijke organisaties en kennis van gemeentelijke besluitvormingsprocessen, +/- 5 jaar minimaal. (medior)
  • Samenwerking met corporaties en maatschappelijke partijen: Ervaring in samenwerking met woningcorporaties, eerstelijnszorgverleners, en andere maatschappelijke partijen.
  • Participatie en communicatie: Uitstekende communicatieve vaardigheden en ervaring met het faciliteren van participatietrajecten met omwonenden en belanghebbenden. Je bent in staat om draagvlak te creëren en de verschillende belangen goed te balanceren.
  • Organisatorisch sterk: Je kunt zowel strategisch denken als praktisch uitvoeren en behoudt overzicht in complexe projecten met veel verschillende belanghebbenden.
  • Resultaatgericht en proactief: Je bent gericht op het behalen van resultaten binnen de gestelde kaders en durft initiatief te nemen om processen te versnellen en obstakels op te lossen.
Wat bieden wij?
  • Uitdagende projecten: De kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van sociaal maatschappelijk vastgoed in de gemeente Best.
  • Professionele werkomgeving: Een dynamische werkomgeving binnen een gemeente waar samenwerking en ontwikkeling centraal staan.
  • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng: Veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng in de aanpak en uitvoering van het project.


null

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures