Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Openbare Ruimte

Geplaatst 12 dec. 2022
Project ID: 9125277
Plaats
Vught, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 jan. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Word jij onze nieuwe collega? Vught zoekt een Projectleider Openbare Ruimte, 24-36 uur per week

De gemeente Vught heeft grote ambities om te vergroenen. Wil jij Vught écht beter maken? Actief bijdragen aan het behoud en uitbreiden van het groene karakter van onze gemeente. Ben jij een ervaren projectleider óf een starter met aantoonbare affiniteit en vind je het leuk om in een dynamisch team met enthousiastelingen aan de slag te gaan? Het kan als projectleider groen in de gemeente Vught. 

Dit ga je doen

Als projectleider groen ga je werken bij de afdeling Dienstverlening binnen het cluster Inrichting Openbare Ruimte (IOR). Je bent verantwoordelijk voor diverse groenprojecten. Denk hierbij aan alles wat meer / groter is dan dagelijks beheer en onderhoud. Zoals bijvoorbeeld grootschalige omvormingen, het uitbreiden van ons bomenareaal en het ondersteunen bij burgerinitiatieven. 

Je werkt in het verlengde van de beleidsadviseur groen en maakt onderdeel uit van team groen, hierin werk je samen met de beleidsadviseur, de beheerder en de uitvoeringsorganisatie. 

Je maakt een projectplan, stuurt projectteamleden aan, onderhandelt met stakeholders en zorgt voor de benodigde mensen en middelen. Je plant, verdeelt en bewaakt activiteiten en monitort de voortgang. Binnen de projectbudgetten koop je werken, leveringen en diensten in. Je stemt producten en diensten integraal af. Samen met de beleidsadviseur groen leg je verantwoordelijkheid af aan het bestuur.

Daarom is dit jouw nieuwe baan

Je hebt een relevante opleiding cultuurtechniek (of gelijkwaardig) en een HBO-werk- en denkniveau. Ervaring binnen een gemeente? Dan is dat mooi meegenomen, maar niet vereist. Ook als starter nodigen we je uit om te solliciteren. Met jouw resultaatgerichte en flexibele houding breng je projecten tot een goed einde. Je kunt goed en in begrijpelijke taal communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Ten slotte ben je goed in organiseren en coördineren en kun je prioriteiten stellen. 


Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures