Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Recreatie en Toerisme

Geplaatst 29 nov. 2023
Project ID: YIS 9144684-00003321
Plaats
Asten, Hybride
Uren
12 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 dec. 2023 12:00

We zijn op zoek naar een ervaren projectleider / ZZP’er die verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen van een nieuw programma Recreatie & Toerisme. Een programma voor recreatieve en toeristische ontwikkelingen, activiteiten en projecten. Dit programma helpt niet alleen om te kunnen investeren in een gezonde toekomst van de sector, het programma zet ook in op een breed gedragen ontwikkelkader voor zowel de korte als (middel)lange termijn en vervangt het huidige ‘Uitvoeringsprogramma Recreatie & Toerisme’ uit 2007. De projectleider / ZZP’er inspireert met de uitvoering van de opdracht ondernemers om te investeren in het toeristisch-recreatieve product binnen de gemeente Asten. Het programma legt daarmee de basis voor publieke en private investeringen die bijdragen aan de hoofddoelstelling: “De gemeente Asten blijvend positioneren als veelzijdige kwalitatieve vakantie- en verblijfsgemeente”.

Projectresultaat

De projectleider / ZZP’er is verantwoordelijk voor het behalen van tenminste het volgende resultaat:

1. Een door de sector en de gemeente gedragen programma Recreatie & Toerisme dat inspireert en een helder antwoord geeft in welke richting recreatie en toerisme zich verder ontwikkelt en antwoord geeft op de vragen die daarmee verband houden (voortkomend uit onze Toekomstagenda Asten 2030 en onze Omgevingsvisie Asten). Het programma is duidelijk en richtinggevend maar laat voldoende ruimte om in te spelen op de actualiteit van vandaag en morgen.

2. Een set afspraken over de uitvoering van projecten, besteding van middelen en samenwerking (hoe gaan we het samen organiseren?). 

Werkzaamheden spitsen zich toe op projectleider Recreatie & Toerisme en het zijn van een eerste aanspreekpunt voor de recreatie sector in gemeente Asten.

Enkele jaren ervaring als projectleider of beleidsmedewerker op het taakveld Recreatie & Toerisme is vereist. We zoeken iemand die kan doorpakken en die makkelijk contact kan leggen met ondernemers en inwoners.

Kennis van de peelregio is een pré. 


Opdracht is voor 12 uur per week.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures