Inhuurdesk Noord-Brabant

projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Geplaatst 21 feb. 2024
Project ID: YIS 9150923-00003321
Plaats
Waalre, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 11 mrt. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 mrt. 2024 17:00

Als projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling ben je ervoor verantwoordelijk dat de ruimtelijke projecten in Waalre op rolletjes lopen. Je bent van A tot Z betrokken bij het project. Gedurende het gehele project, van initiatief tot realisatie, houd jij de regie en stuur je op onder meer kwaliteit, middelen en planning.

 Burgerparticipatie vinden we in Waalre belangrijk. Je bent binnen het project continue in gesprek met  inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden en daarbij de verbindende schakel tussen alle betrokkenen. Daarbij ben je in staat om de verwachtingen van alle partijen bij een project (initiatiefnemer, omgeving en bestuurder) goed te managen.

 Projecten waar jij vanuit de gemeente de komende tijd aan gaat werken richten zich vooral op woningbouw en transformatie van bestaand vastgoed:

-     Plan Hoevenakkers, Waalre-dorp: Woningcorporatie wil appartementen-gebouw slopen en vervangen door nieuwbouw met toename van woonruimten. Gemeente heeft gevraagd om een gebiedsanalyse en een stedenbouwkundige opzet van het terrein en omgeving. Projectleider maakt afspraken met ontwikkelaar over Omgevingsdialoog, ruimtelijke procedure en overeenkomst. Doelstelling is afronding procedures in 2024 en start sloop begin 2025. 

-     Ontwikkeling Raadhuisstraat, Aalst: Begeleiding van visievorming en advisering over gefaseerde woningbouwontwikkelingen in het gebied Raadhuisstraat – Kerkhoflaan – Willem Smuldersplein

 -     Plan Molenstraat 5, Waalre-dorp: Het initiatief voor een woonzorgcomplex in het centrum van Waalre dorp begeleiden door de planfase richting uitvoering

 -     Diverse planinitiatieven Eindhovenseweg, Aalst: aan de oostzijde van de Eindhovenseweg in Aalst liggen verschillende voormalige bedrijfs- en detailhandellocaties welke recent zijn verworven door verschillende ontwikkelaars. Voor deze locaties zijn plannen voor woningbouw in de idee- en ontwerpfase (totaal grofweg 80 woningen). Het werk zal in eerste instantie bestaan uit het behandelen van principeverzoeken, gevolgd door de bijbehorende ruimtelijke procedures.

Zijn wij een goede match?

  • Krijg jij er energie van om verbinding te leggen tussen ontwikkelaars/ initiatiefnemers, inwoners en bestuurders?  

  • Vind jij het leuk om project overstijgend en integraal te werken samen met je collega’s?

  • Durf jij verantwoordelijkheid te nemen om doortastende besluiten te nemen als projectleider en kun je daarbij omgaan met tegenstrijdige belangen?

  • Kun je daarnaast helder adviseren over ruimtelijk projecten richting management en bestuur

  • Beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau en ben je (bij voorkeur) opgeleid op het gebied van ruimtelijke ordening/planologie?

  • Heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie?

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures