Inhuurdesk Noord-Brabant

Projectleider Toegang / 1-Loket

Geplaatst 6 jun. 2024
Project ID: YIS 9158952-00003321
Plaats
Valkenswaard, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 10 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 jun. 2024 14:00

Projectleider

De koers is op hoofdlijnen bepaald. Om deze 1-loket gedachte met alle betrokkenen verder voor te bereiden en uit te werken is in het beleidskader de inzet van een projectleider opgenomen. Deze projectleider gaat aan de slag met de vormgeving van 1 loket. De eerste taak van deze persoon zal zijn om een helder en gedragen implementatieplan op te stellen. Hierin is aandacht voor het met elkaar uitwerken en doorleven van de uitgangspunten en gewenste inrichting essentieel. In het implementatieplan wordt een helder proces en planning benoemd om te komen tot een (gefaseerde) inrichting van de toegang volgens de 1 loket gedachte. Vervolgens gaat de projectleider zorgen voor de uitvoering van het implementatieplan.


De projectleider gaat aan de slag met de inrichting van de gemeentelijke toegang, het 1-loket. Maakt hiervoor een pva voor, zorgt voor draagvlak van uitvoering, beleid en bestuur en voert pva uit.


Wij zijn op zoek naar een projectleider die bij voorkeur ervaring heeft met een vergelijkbare opdracht in een gemeentelijke organisatie in het sociaal domein. Iemand die een heldere koers uit kan zetten en in staat is op het snijvlak van beleid en uitvoering anderen mee te nemen in het verhaal. Een verbinder die zowel intern als extern partijen kan mee laten bewegen in de gewenste richting. Met aandacht voor de verschillende rollen die we als gemeente hebben en de bestuurlijke context.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures