Inhuurdesk Noord-Brabant

Taxateur - juridisch medewerker WOZ 32 uur

Geplaatst 4 sep. 2024
Project ID: YIS 9165035-00003321
Plaats
Heeze
Uren
32 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 16 sep. 2024
Einde: 20 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 sep. 2024 10:00

Voor de GRSA2 (gemeente Heeze-Leende, Valkenswaard en Cranendonck) zijn we voor de afdeling Belastingen op zoek naar een taxateur/juridisch medewerker tot het einde van het jaar.

 

Wegens capaciteitstekort voor de afhandeling van WOZ bezwaarschriften zijn wij op zoek naar een taxateur/juridisch medewerker die zowel de taxatie beoordeeld als een uitspraak volledig zelfstandig opstelt. Het betreffen de laatste 300 bezwaarschriften van 2024 afkomstig van gemachtigden welke uiterlijk begin november afgerond dienen te worden. Uiteraard vindt er begeleiding plaats door onze eigen medewerkers waarna je vervolgens zelfstandig de taxaties beoordeeld en de uitspraken opstelt. Na deze periode voer je controlewerkzaamheden voor de herwaardering uit. Het taxatiemodel wordt door ons taxatiebureau gebouwd. De beoordeling van de vraagprijzen, PMA en controle op de herwaardering voert de GRSA2 zelf uit. Je wordt ingezet waar nodig en dus flexibiliteit noodzakelijk is evenals de kennis van deze processen.

 

Wij verwachten van je dat je nauwkeurig en zelfstandig kan werken, je onze processen snel eigen kan maken en je goede communicatieve eigenschappen bezit waarbij je wekelijks verslag geeft van de uitgevoerde werkzaamheden. Ervaring met VRiS is een pré, ervaring met deze werkzaamheden is een must.

 

Tijdens de inwerkperiode verwachten we je dagelijks op kantoor in Heeze-Leende. Vervolgens is op dinsdag de vaste kantoordag en ben je de overige dagen vrij om thuis te werken of op kantoor. Wel verwachten we dat je bereikbaar bent op de afgestemde werkuren/dagen.

LET OP: Gelet op een duidelijke rol onder leiding en toezicht, is dit niet geschikt als zzp-opdracht. ZZP’ers worden NIET meegenomen in procedure.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures