Inhuurdesk Noord-Brabant

Teamleider organisatieondersteuning 16 uur

Geplaatst 19 jan. 2023
Project ID: 9127026
Plaats
Vught, Remote
Uren
16 Uur/week
Periode
11 maanden
Start: 1 feb. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Wij zijn namens de gemeente Vught op zoek naar een Teamleider Organisatieondersteuning. Ben jij 16 uur per week beschikbaar en beschik jij over ruime ervaring op het gebied van ICT/Informatica? Dan zijn wij op zoek naar jou!



De afdeling Organisatieondersteuning omvat de clusters ICT, Gegevensbeheer, DIV, WOZ,

Belastingen en Juridische zaken.


Wat ga je doen?

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de collega's die vallen onder deze clusters. Je bent aanspreekpunt voor ongeveer 40 medewerkers en voert daarbij de reguliere HR taken uit, zoals bilateralen, cluster meetings, functioneringsgesprekken etc. Je bouwt verder aan een sterk team dat is gericht op transparantie, integraliteit en resultaatgerichtheid. Hierbij heb je continu aandacht voor de zachte aspecten zoals cultuur, samenwerking en gedrag. Jij weet de juiste stijl van leidinggeven toe te passen om deze veranderopgave met het team te realiseren. Daarnaast ondersteun je in de P en C cyclus: Burap, Begroting en Kadernota.

Wie zoeken we?

Je hebt een relevante opleiding afgerond in de richting van ICT/informatica, bijvoorbeeld Geo-ICT op minimaal hbo niveau. Verder vinden wij het belangrijk dat je al ervaring hebt met het aansturen van een team of met projectleiding. Ervaring in een bestuurlijke organisatie is voor ons een pré. Je bent verder een stevige gesprekspartner met een gezonde dosis overtuigingskracht, die gemakkelijk schakelt tussen politiek, bestuur, directie en afdelingen.


Het tarief is passend bij functieschaal 12 (CAO gemeenten)



Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures