Inhuurdesk Noord-Brabant

Teammanager sociaal domein/participatie 32-36 uur

Geplaatst 7 dec. 2022
Project ID: 9125196
Plaats
Boxtel, Remote
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 dec. 2022 12:00

Kun jij met oog voor de mens sturing geven aan veranderopgaven? Ben je iemand die samen met je collega’s het sociaal domein verder wil transformeren en resultaten wil halen in de opgaven binnen de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel? Haal je energie uit medewerkers coachen en motiveren om op hun eigen wijze bij te dragen aan de ontwikkelingen en veranderingen binnen en buiten onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou om onze organisatie te versterken als

Tijdelijke Teammanager sociaal domein (tot 1 juli 2023)

32- 36 uur

Je functie

In deze functie werk je in één organisatie voor twee zelfstandige gemeenten: Boxtel en Sint-Michielsgestel.

Binnen het sociale domein werken we aan de volgende opgave:

‘Inwoners uit de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel kunnen zich ontwikkelen naar vermogen, binnen zijn of haar mogelijkheden meedoen en aan de samenleving bijdragen. Inwoners doen dat zoveel mogelijk zelfstandig. Waar het niet lukt, helpen we die mogelijkheden vergroten in de nabijheid van hun woon- en leefomgeving. Hiermee geven we uitvoering aan de wettelijke taken met als uitgangspunt een kwalitatief, beheersbaar en betaalbaar sociaal domein’.

Om dat te bereiken zijn we gestart met wijkgericht werken in wijkteams. In de komende periode werken we aan de uitvoering van een plan voor het sociale domein, gericht op het zo optimaal mogelijk faciliteren van het wijkgerichte werken en het behalen onze doelen en resultaten. Dit vraagt van jou een stevige bijdrage als projectleider. Dit neemt ongeveer de helft van je tijd in beslag.

De andere helft van je tijd ben je bezig als leidinggevende van de medewerkers Participatie. Je coacht de medewerkers en stuurt op taakvolwassenheid, efficiënte bedrijfsvoering en het integreren van de medewerkers Participatie binnen onze wijkteams

Je wordt aangestuurd door de concernmanager Sociaal.

Je kwaliteiten en competenties

  • Je ziet veranderen als een uitdaging, je weet wat erbij komt kijken om veranderingen te realiseren, kunt hierop anticiperen en je creëert draagvlak; daarbij weet je de koers en afspraken vast te houden en zo nodig door te pakken.

  • Je bent in staat het beste uit mensen en teams te halen; dat doe je door aandacht te geven aan medewerkers, aanwezig, zichtbaar en bereikbaar te zijn voor medewerkers en actief regie te voeren.

  • Je weet vanuit betrokkenheid met medewerkers hen te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen en aan te haken bij organisatieontwikkelingen.

  • Je hebt van nature een positieve, veerkrachtige grondhouding en bent gericht op het grijpen van kansen.

Dit ben jij

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.

  • Je hebt stevige leidinggevende ervaring , waarbij ervaring in een vergelijkbare functies een pre is.

  • Je hebt aantoonbare inhoudelijke kennis op het vakgebied Participatie en hebt een eigen visie hierover ontwikkeld.

  • Je hebt ervaring met het aansturen van projecten en verandertrajecten binnen organisaties.

  • Je bent op korte termijn 32-36 uur per week beschikbaar.


Het tarief is passend bij functieschaal 11 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures