Inhuurdesk Noord-Brabant

Trainer Burgerzaken

Geplaatst 23 nov. 2023
Project ID: YIS 9141045-00003321
Plaats
SOMEREN, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2024
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 nov. 2023 12:00

Als Trainer Burgerzaken ligt jouw hoofdfocus op het begeleiden, trainen en coachen van 2 a 3 van onze collega’s die (relatief) nieuw zijn in het vakgebied.

Middels cursus/scholing worden ze voorzien van theoretische kennis: de praktische begeleiding op de werkplek komt voor jouw rekening. Je ondersteunt onze nieuwe collega’s in o.a. het professionaliseren van hun dienstverlenende skills en het vertalen van theorie naar praktijk. Daarnaast ben je een ervaren BRP specialist.

Je draagt zorg voor de BMC controles en ondersteund bij het muteren en actualiseren van de persoonslijsten.

Je bent een enthousiaste en energieke collega die energie krijgt van het begeleiden, ondersteunen en coachen van starters in het werkveld.

Verder:

• Je bent een ervaren medewerkers Publiekszaken en je beheerst alle vaardigheden om zowel in de frontoffice als backoffice diverse soorten werkzaamheden te kunnen verrichten;

• Je beschikt over coachende vaardigheden waarmee je in staat bent om anderen van positieve en opbouwende feedback te voorzien;

• Je bent ‘hard op de inhoud’ en ‘zacht op de relatie’, waarbij je overtuigend en besluitvaardig kunt optreden en grenzen durft te stellen.


GEBRUIK VAN EIGEN LAPTOP EN TELEFOON

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures