Inhuurdesk Noord-Brabant

Vakspecialist Burgerzaken / Adviseur coach

Geplaatst 16 jan. 2024
Project ID: YIS 9147881-00003321
Plaats
Oirschot, Hybride
Uren
28 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 feb. 2024
Einde: 30 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jan. 2024 13:00

Deze Adviseur/Coach krijgt de opdracht om met het team en de individuele medewerkers ‘on the job’ te onderzoeken wat de huidige kwaliteit van het team is en de medewerkers daar “on the job’ ook meteen in te coachen en ondersteunen. Aan het einde van de opdracht levert de Adviseur/coach een rapport op aan teamleider en team met inzicht in de huidige kwaliteit op de onderdelen:

Mens en Ontwikkeling: in hoeverre is iedereen allround op alle werkzaamheden, wat is het kennisniveau (NVVB kennisscans), waar de talenten zitten en de ontwikkelpunten. Wordt er effectief samengewerkt (verstoringen, werkafspraken, thuiswerken, overleg, enz) en is er herijking nodig/mogelijk op verdeling werkzaamheden FO/MO versus BO.

Beleid en werkprocessen: zijn beleid en verordeningen actueel? Zijn er actuele werkprocessen en worden die in de praktijk toegepast, wordt wet en regelgeving goed en tijdig geïmplementeerd?

Digitale Dienstverlening/ICT: kan er nog efficiënter gewerkt worden met inzet van meer digitale dienstverlening voor de inwoner en door procesoptimalisatie en digitaal samenwerken in de administratieve processen?


Met deze inzichten kan een verbeterplan worden opgemaakt, met een opleidingsplan en zonodig een investeringsplan voor de begroting 2025. 

Ervaring in soortgelijke rol

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures