Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur beeldkwaliteit (36u pw)

Geplaatst 12 apr. 2024
Project ID: YIS 9155265-00003321
Plaats
Gemert
Uren
36 Uur/week
Periode
8 maanden
Start: 22 apr. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 apr. 2024 14:00

Organisatie Je komt te werken binnen het cluster Beleid van het team Ruimtelijk Economische ontwikkeling. Dit cluster bestaat naast jou uit 30 medewerkers. Juist door deze omvang kun je in jouw dagelijkse werkzaamheden makkelijk schakelen met jouw collega’s die collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan.

Ook heb je veel contact met de medewerkers van het cluster Projecten en het cluster Vergunningen. Het team is volop in beweging, zo zetten wij bijvoorbeeld in op soepele processen om tot goede afhandeling van ruimtelijke initiatieven en vergunningsaanvragen te komen. En wij verwachten van jou dat je een actieve bijdrage levert aan deze ontwikkeling. Vaste taken:

 Aangaan van de dialoog met adviseurs (waaronder veelal architecten) om op basis van een gepresenteerd ontwerp een weloverwogen advies te geven dat resulteert in een mooi plan voor zowel de initiatiefnemer als de gemeente Gemert-Bake

 Opstellen, uitdragen en uitvoeren van het omgevingskwaliteitsbeleid, waaronder beeldkwaliteitsplannen en bestemmingsplannen.

 Opstellen van ruimtelijke en architectonische randvoorwaarden voor projecten en andere initiatieven.

 Analyseren en beoordelen van plannen met een open blik, maar met een consequente houding.

 Coördineren van de ambtelijke welstandstoetsing.

Functie-eisen:

- Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld aan de academie voor bouwkunst richting architectuur of afgeronde master opleiding architectuur.

-Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent doortastend en je hebt een grote mate van overtuigingskracht.

-Je communiceert gemakkelijk, zowel beeldend, mondeling als schriftelijk, je legt verbindingen met stakeholders en bent daarin proactief.

- Je redeneert vanuit het groter geheel en vanuit verschillende perspectieven.


LET OP: Gelet op een duidelijke rol onder leiding en toezicht, is dit niet geschikt om als zzp’er in te vullen!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures