Inhuurdesk Noord-Brabant

adviseur ruimtelijke ontwikkeling (24u pw)

Geplaatst 1 mrt. 2024
Project ID: YIS 9151573-00003321
Plaats
WAALRE, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
7 maanden
Start: 11 mrt. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 mrt. 2024 12:00

Als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ben je breed inzetbaar op verschillende ruimtelijke opgaven. Binnen gestelde kaders kun je een wezenlijke bijdrage leveren aan een goede leefomgeving voor de inwoners van Waalre:

  • Je beschikt over voldoende bagage voor de behandeling van gangbare kleinschalige planologisch-juridische vraagstukken en principe-verzoek.
  • Je biedt ondersteuning aan projectleiders van enkele grotere ruimtelijke plannen, met name op het gebied van woningbouw (concreet : contact onderhouden met de betrokken partijen/exteren adviseurs/inwoners, schrijven van brieven en collegevoorstellen, organiseren van projectteamoverleg e.d.).
  • Je levert je bijdrage aan het opstellen van beleidsstukken op het gebied van volkshuisvesting, milieu, stedenbouw, planologie en erfgoed; ( concreet mede opstellen van beleid voor bijvoorbeeld woningsplitsing, advisering over nieuwe taken en ad-hoc vraagstukken zoals wel/niet aansluiten bij landelijk “Schone Lucht Akkoord” en implementatie Wet goed verhuurderschap. Dit zijn veelal ad-hoc taken: zaken die snel opgepakt moeten worden en waar je als een soort vliegende keep ingezet kan worden).
  • Je informeert en overlegt met burgers en bedrijven over alle vragen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, vrijstellingsprocedures e.d. en adviseert waar nodig het college hierover;
  • Je bent op de hoogte van het werken met en onder de nieuwe Omgevingswet 


Onze afdeling

Het team RO bestaat uit zo’n 15 medewerkers (vast en flex) die de schouders er onder zetten, integraal werken en zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat. 

Zijn wij een goede match?

Ben je flexibel en vind jij het leuk om breed ingezet te worden binnen het ruimtelijk werkveld en daarbij integraal samen te werken met je collega’s?

kun je goed omgaan met tegenstrijdige belangen en durf jij de verantwoordelijkheid aan om het bestuur hierover goed te adviseren? 

Beschik je over minimaal een HBO werk- en denkniveau en ben je bij voorkeur opgeleid op het gebied van ruimtelijke ordening/planologie/ruimtelijk recht ?

Heb je -bij voorkeur- enkele jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie?


Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures