Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur salarisadministratie (8 uur)

Geplaatst 3 mei 2023
Project ID: YIS 9133089-00003321
Plaats
Vught, Hybride
Uren
8 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 8 mei 2023
Einde: 1 sep. 2023
Tarief
Onbekend

Gemeente Vught is op zoek naar een:

Wij zijn op zoek naar een externe adviseur, die het proces en de werkzaamheden binnen de salarisadministratie inzichtelijk maakt en advies uitbrengt met betrekking tot de optimalisatie van processen en een optimale inrichting van de salarisadministratie. Je brengt daarbij de risico’s in kaart en maakt ze beheersbaar. Dit met als doel dat de salarisadministratie niet alleen salarissen verwerkt, maar ook daadwerkelijk kan signaleren en rapporteren.

We vragen een professional die voor ons een voorstel voor optimale inrichting doet met daarbij oog voor functiescheiding, aansluiting met de financiële administratie en het over kunnen dragen van taken. Het transparant/inzichtelijk maken van het proces, beheersbaar maken van de risico’s en niet afhankelijk van één persoon.

Daarnaast komt er een deel automatisering bij kijken: de verdere uitrol van E-hrm en Employee Self Service (ESS) onderzoeken; van gegevensverwerking naar gegevensbeheer en future control. Van salarissen betaald krijgen naar signaleren en trends voorspellen. Daarbij verwachten we een kritische blik op wat het systeem nog méér kan. Wij werken met Centric.


Wat vragen we van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je ervaring hebt met Centric en salarisadministratie binnen gemeenten. Je bent op de hoogte van huidige ontwikkelingen en bent bekend met procesoptimalisatie. Je bent een ervaren adviseur en weet verbetervoorstellen passend bij onze organisatie uit te werken.

Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten).

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures