Inhuurdesk Noord-Brabant

Adviseur Veiligheid (24 uur)

Geplaatst 21 jul. 2023
Project ID: YIS 9136783-00003321
Plaats
Waalre, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 sep. 2023
Einde: 1 mrt. 2024
Tarief
Onbekend

Het ontwikkelen van een structurele lange termijn aanpak van een probleem aangaande zeer complexe criminele activiteiten, een alternatief scenario, en een bijbehorend voorstel waarin de in- en externe consequenties zijn opgenomen voor de gemeentelijke organisatie en betrokken partners die nodig zijn voor het borgen van een structurele effectieve integrale aanpak van deze activiteiten. Het is hierbij van belang dat de consequenties voor de organisatie en partners in kaart worden gebracht om tot concrete keuzes te kunnen komen.

 

Voor deze opdracht is gemeente Waalre zoek naar een adviseur met de volgende eigenschappen/ competenties:

  • Een ervaren adviseur (senior rol) met kennis van vergelijkbare vraagstukken

  • Kennis van de gemeentelijke organisatie, zowel op bestuurlijk (strategisch) vlak als ambtelijk vlak (tactisch).

  • Ervaring met het opzetten van een netwerk, iemand die makkelijk verbind, die overzicht heeft en behoud op het grote geheel en kan coördineren.

  • Opleidingsniveau HBO of HBO+

 

Het gaat om een vraagstuk dat niet alleen veiligheid maar ook het ruimtelijk en het sociaal domein raakt. Vandaar is het belangrijk dat er breed gedacht wordt om zo tot een geschikte oplossing/ aanpak en voortellen te kunnen komen.

Setting: Als ervaren (strategisch) adviseur die kan schakelen op bestuurlijk en ambtelijk vlak, intern en extern.

Partners:

Aangezien er veel betrokken partners zijn schakel je met veel verschillende partners, op veiligheidsdomein zoals politie, OM, RIEC, ruimtelijk domein en interne partners die hier betrokken bij zijn en het sociale domein, van zorg tot jeugd en leerplicht.

 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures