Inhuurdesk Noord-Brabant

Applicatiebeheer (8-16 uur)

Geplaatst 15 nov. 2023
Project ID: YIS 9143401-00003321
Plaats
Bergeijk, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 nov. 2023
Einde: 14 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 nov. 2023 13:00

De gemeente Bergeijk is op zoek naar een:


Applicatiebeheerder voor de periode van december tot april 2024


Ben jij die kei in applicaties die wij zoeken?


Gemeente Bergeijk is een groene, ambitieuze gemeente met circa 18.000 inwoners. Het is prettig

werken bij gemeente Bergeijk en de lijnen zijn kort. Werkplezier en samenwerken staan hoog in het vaandel en er is volop mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.


Jouw functie in het kort

Als applicatiebeheerder/medewerker informatievoorziening op de afdeling Bedrijfsvoering ben je goed op de hoogte van de (bedrijfs-) processen binnen de gemeente. Je zorgt voor het functioneel applica-tiebeheer van een aantal applicaties (Corsa, Smartdocuments, Inavigator) die binnen de afdeling draaien. Deze optimaliseer je door voortdurend bezig te zijn met het verbeteren van processen en de implementatie hiervan. Je werkt mee aan het verbeteren van het kwaliteitsniveau van ons informatie-beheer en het organisatie breed toegankelijk maken van informatie.


Jouw kwaliteiten

Je bent een kei in systemen en door jouw betrokkenheid draag je bij aan de prestaties van het team. Hiervoor beschik je uiteraard over uitstekende analytische vaardigheden en presteer je goed onder tijdsdruk. Daadkracht en resultaatgerichtheid zijn jou op het lijf geschreven. Je hebt HBO werk- en denkniveau en werkervaring in het vakgebied Informatievoorziening.

null

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures