Inhuurdesk Noord-Brabant

Beheerder Basisadministratie (BGT) (28-32 uur)

Geplaatst 6 mrt. 2024
Project ID: YIS 9151463-00003321
Plaats
Vught
Uren
28 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 18 mrt. 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 mrt. 2024 13:00

Wil jij hét aanspreekpunt worden voor GIS werkzaamheden in onze mooie gemeente? En ben je analytisch en kwaliteitsgericht ingesteld? Dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe beheerder basisadministraties!

 

Wat ga je doen?

Voor ons cluster Gegevensbeheer zijn we op zoek naar een nieuwe collega met kennis op het gebied van landmeetkunde, GIS werkzaamheden en de basisregistratie BGT.

 

Als beheerder basisadministraties ben je verantwoordelijk voor het beheer van de basisregistratie en de afstemming met de BAG.

Met een collega zorg je ervoor dat data op een correcte wijze wordt ontsloten in GIS en in Geoweb. Samen verzorg je de gehele GIS-keten; van data input, naar analyses, naar verwerking tot informatie en uiteindelijk de presentatie. Je focus ligt op de vertaling van de mogelijkheden die Geo biedt naar inwoners, ondernemers en collega's. Je vertaalt de klantvraag naar je vakgebied: je neemt opdrachten aan, inventariseert de werkzaamheden en plant ze waar nodig in.


Ook het onderhouden en aansturen van de afspraken met het ingenieursbureau dat voor ons landmeetkundige werkzaamheden uitvoert behoort tot jouw taak.

Wie ben jij?

Je bent een echte analist en kan uitstekend omgaan met digitale systemen. Daarnaast werk je nauwkeurig en behoud je het overzicht. Verder vragen we:

  • Minimaal een hbo werk- en denkniveau.
  • Inhoudelijke kennis van de BGT en het werkveld erom heen.
  • Aantoonbare ervaring met de ESRI-suite (ArcGIS Online/ArcMap/ArcGIS Pro).
  • Je hebt kennis van FME, SQL, ETL-processen, dgDialog BGT.
  • Ervaring met GeoWeb is een pré.


Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures