Inhuurdesk Noord-Brabant

Beheerder Civiele Techniek (wegbeheer) 24 uur 3-6 maanden

Project ID: YIS 9147613-00003321
Plaats
WAALRE, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 22 jan. 2024
Einde: 22 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 jan. 2024 14:00

Door het aanstaande vertrek van een collega zoeken we tijdelijke invulling voor de functie van beheerder civiele techniek voor circa 20 tot 24 uur per week. We verwachten dat de tijdelijke invulling drie tot zes maanden nodig zal zijn. Ondertussen werven we structurele invulling.

Als beheerder Civiele Techniek ben je verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van wegen, bruggen en straatmeubilair. Je bent verantwoordelijk voor diverse bestekken en stuurt aannemers en Ergon aan. Je controleert en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en communiceert met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden.


Je maakt onderdeel uit van het team Openbare Ruimte en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de Openbare Ruimte. Dit team bestaat uit 13 medewerkers die zich bezig houden met het beheer van grijs, groen en blauw en diverse projecten in de openbare ruimte.


Meer concrete taken die je gaat uitvoeren:

  • Je bent het aanspreekpunt en de adviseur voor het beheer en onderhoud aan wegen, verhardingen, bruggen, bermen, straatmeubilair en gladheidsbestrijding;
  • je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en ontwikkeling van beheerplannen, areaalgegevens, budgetvorming en de meerjaren onderhoudsplannen;
  • je coördineert en controleert de (planmatige) voorbereiding en uitvoering van werkzaamheden voor jouw taakveld;
  • je bewaakt budget en voortgang van de werkzaamheden;
  • je behandelt meldingen en klachten van inwoners en ondernemers voor jouw taakveld;
  • je geeft in- en externe adviezen bij projecten en programma's;


 

null

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures