Inhuurdesk Noord-Brabant

Beheerder gebouwen en voorzieningen (28 uur)

Geplaatst 28 jul. 2023
Project ID: YIS 9137398-00003321
Plaats
Oirschot, Hybride
Uren
28 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 aug. 2023
Einde: 14 feb. 2024
Tarief
Onbekend

Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij maken het verschil met prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we aan een leefbare en levendige gemeente voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zorgen voor verbinding met de samenleving, staan open voor initiatieven en faciliteren waar mogelijk. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen.

 

Wil jij een bijdrage leveren aan de samenleving binnen gemeente Oirschot? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het team Realisatie en Beheer zoeken wij een

 

(Aankomend) Beheerder gebouwen en voorzieningen

36 uur per week


Het team Realisatie en Beheer zorgt er voor dat de openbare ruimte en de gemeentelijke gebouwen voldoen aan de door de raad vastgestelde kwaliteitsniveaus. Het team heeft de afgelopen jaren een duidelijke koers uitgezet in haar beleid met behulp van een stabiele bezetting. Denken en handelen vanuit de burger en het bestuur, staan hierbij centraal.

 

De beheerders werken middels inspecties de kwaliteitsniveaus uit tot concrete doelen en meerjarenprogramma’s. Vanuit deze programma’s ontstaan beheercontracten en projectopdrachten. Daarnaast is er een constante stroom aan kleinere klussen die voortkomen uit het regulier dagelijks beheer.

 

Wat ga je doen?

Als (aankomend) Beheerder Gebouwen en voorzieningen heb je een divers takenpakket, wat afhankelijk is van jouw ervaring. Hierbij kun je denken aan:

  • Het beheren en actualiseren van het meerjarenonderhoudsplan gebouwen en de bijbehorende uitvoeringsprogramma’s.
  • Een consulentenrol naar de verschillende huurders en je productverantwoordelijke collega’s;
  • Actieve inzet voor de verduurzaming van de accommodaties
  • Het introduceren van een beheerssysteem voor gebouwen en voorzieningen.
  • Het verzorgen van de klachtenafhandeling en voeren van de betreffende correspondentie op het werkterrein.
  • Het verstrekken van interne opdrachten als opdrachtgever aan projectleiders voor het onderhouden en reconstrueren van gemeentelijke gebouwen en voorzieningen.
  • Zorgdragen voor de integrale afstemming , zowel intern als extern.
  • Voorbereiden en coördineren van de uitvoering van inspecties (functioneel en technisch) m.b.t. de toestand van gebouwen en voorzieningen.
  • De inspectieresultaten verwerken, uitvoeren van de maatregelentoets, meerjarenramingen-/plannen opstellen en vervolgacties plannen.
  • Schilder en dak adviezen op laten stellen.
  • Een bijdrage leveren aan de P&C cyclus, waaronder beheerbegrotingen, kadernota, kwartaalrapportages en buraps
  • Het verzorgen van voorlichting en informatieverstrekking op het werkterrein.


Wie ben je?

Je bent een enthousiaste en leergierige teamplayer met aantoonbare affiniteit voor beheer van gebouwen en voorzieningen. Je wilt je voor langere tijd verbinden aan gemeente Oirschot en hebt de ambitie jezelf te ontwikkelen tot beheerder.

 

Je voelt je op je plaats binnen een ambitieus team en legt makkelijk contacten met collega's, bewoners en externe partijen. In het contact ben je nieuwsgierig en hecht je aan verbinding. Je vindt de balans tussen sociaal en zakelijk en beschikt over een ondernemende instelling met voldoende oog voor risico's.

 

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

·      Je hebt een HBO werk-, en denk niveau en bij voorkeur een MBO of HBO opleiding Bouwkunde.

·      Je hebt ervaring als beheerder gebouwen of de ambitie om deze rol in de toekomst te gaan vervullen .

·      Kennis (en ervaring) van bouwtechnieken beheer & onderhoudsmethoden van gebouwenzijn een pré

·      Je bent sociaal vaardig, daadkrachtig, toegankelijk en hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

·      Je werkt nauwkeurig en bent oplossingsgericht.

·      Je bent flexibel en samenwerkingsgericht.

·      Je bent in het bezit van rijbewijs B


Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is informeel, uitdagend en to the point. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je gekoppeld aan een of meerdere ervaren beheerders, waardoor je in staat wordt gesteld om het vak en het werken binnen een gemeente je eigen te maken. Er wordt een salaris geboden in functieschaal 9 (maximaal €4.537,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Inschaling zal plaatsvinden op basis van opleiding en ervaring.

 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures