Inhuurdesk Noord-Brabant

Beleidsmedewerker Mobiliteit (16 uur)

Geplaatst 15 feb. 2023
Project ID: YIS 9128638-00003321
Plaats
Reusel
Uren
16 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 mrt. 2023
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
Onbekend

De gemeente Reusel-De Mierden is op zoek naar een:

Beleidsmedewerker /

Projectleider Verkeer en Mobiliteit

32-36 uur per week

 

Wie zijn wij?

In een kleine gemeente als Reusel-De Mierden kun jij het verschil maken voor onze inwoners. Werken voor de gemeente is allesbehalve saai! De werksfeer is prettig en de lijntjes zijn kort. We zijn zakelijk, maar er is ook ruimte voor ‘Brabantse gezelligheid’. ‘Samen Doen’ staat bij ons voorop; binnen de organisatie, overheid én met inwoners. We werken veel samen met de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Oirschot. De gemeentelijke organisatie bestaat uit ongeveer 75 medewerkers, verdeeld over twee afdelingen, de afdeling Bedrijfsvoering & Ruimtelijk Beheer en de afdeling Ontwikkeling & Dienstverlening. Deze functie valt onder Ruimtelijk Beheer.

 

Wat ga je doen?

Wij zoeken een energieke collega met frisse ideeën op het gebied van verkeer. Je wordt verantwoordelijk voor het beleid en de projecten binnen het GVVP (Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan). Je zorgt voor de infrastructurele projecten zoals de aanleg van fiets- en landbouwroutes maar ook mensgerichte maatregelen om de verkeersveiligheid te bevorderen. Daarnaast kun je in deze functie ook de rol van projectleider vervullen voor de integrale projecten binnen de afdeling. Niet alleen onderhoudsprojecten maar ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld woningbouwlocaties of een snelfietsroute. Tot slot ben je verantwoordelijk voor 'algemene' verkeerzaken zoals meldingen, beantwoorden van vragen, advisering (in- en extern) en verkeersbesluiten. Kortom: een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat breng je mee?

  • Je hebt een HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van verkeerskunde of civiele techniek;

  • Je bent een enthousiaste teamspeler, staat sterk in je schoenen, proactief en communicatief sterk;

  • Je hebt affiniteit met projectmatig werken. Daarnaast ben je flexibel in je werktijden en kun je snel schakelen tussen de diverse taakvelden in het werk en kun je jouw werkzaamheden goed plannen;

  • Je bent een aanpakker, hebt gevoel voor humor en vindt het leuk om in een klein en hecht team te werken. 


Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures