Inhuurdesk Noord-Brabant

Beleidsmedewerker Sport en maatschappelijke accommodaties (24u pw)

Geplaatst 23 feb. 2024
Project ID: YIS 9151238-00003321
Plaats
Reusel, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
10 maanden
Start: 11 mrt. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 mrt. 2024 13:00

Wie zijn wij?

Reusel-De Mierden is een ambitieuze en gezellige gemeente in de Brabantse Kempen. Hier kan jij het verschil maken voor onze inwoners en ondernemers. Dat doe je niet alleen. ‘Samen doen’ staat bij ons voorop: met je collega’s, met andere organisaties en met inwoners. Wij zijn zakelijk wanneer het moet, en Brabants gezellig wanneer dat kan. Bijvoorbeeld tijdens één van de vele personeelsfeesten of -uitjes, waar de meeste van onze 100 medewerkers met grote regelmaat bij aansluiten. En bij ons hoeft je echt geen saai pak of supernette schoenen aan, hoor. Je mag helemaal jezelf zijn. Graag zelfs!


Team Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Reusel-De Mierden is op zoek naar versterking en verwelkomt graag een enthousiaste en innovatieve beleidsmedewerker die bereid is om out-of-the-box te denken. 

 

 Wat ga je doen?

Op dit moment is er veel in ontwikkeling op het gebied van sport en accommodaties in onze gemeente. Er zijn 2 beleidsmedewerkers die hun handen hieraan vol hebben. Daarom zoeken we iemand die hen kan helpen. We hebben een aantal concrete zaken waar je mee aan de slag kan:

-       Diverse initiatieven van sportverenigingen.

-       Oppakken van aanbevelingen uit het onderzoek van de rekenkamer naar ons accommodatiebeleid.

-       Coördinatie van de uitvoering van de energiescans die gedaan zijn bij onze accommodaties.

-       Oppakken van de actiepunten uit het uitvoeringsplan speelvoorzieningen.

-       Actualiseren van diverse overeenkomsten met verenigingen.  

  

Daarnaast participeer je in diverse netwerken/overleggen en onderhoudt je een nauwe samenwerking met in- en externe partners, die betrokken zijn bij onze accommodaties. 

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker die zin heeft om voor onze gemeente de handen uit de mouwen te steken. Je vervult een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je nauw samenwerkt met verschillende collega’s, partners en inwoners. Je weet te verbinden op de relatie én op de inhoud en bent een gesprekspartner met kennis van zaken. Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en weet deze ook te benutten.

 

Hier worden wij extra blij van:

·       Je hebt een HBO werk- en -denkniveau en aantoonbare ervaring met vastgoed in het brede sociaal domein;

·       Je hebt ervaring met bestuurlijke advisering en beschikt over de nodige politiek-bestuurlijke sensitiviteit;

·       Je bent een gedreven en doortastende persoon met een proactieve en resultaatgerichte werkhouding die goed in staat is om met enige afstand te kijken naar wat er nog beter en efficiënter kan.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures