Inhuurdesk Noord-Brabant

Beleidsmedewerker Wonen (18 u pw)

Geplaatst 13 feb. 2024
Project ID: YIS 9150151-00003321
Plaats
Asten, Hybride
Uren
18 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 apr. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 feb. 2024 12:00

We zoeken invulling voor de volgende werkzaamheden: - Uitvoering geven aan de doelstellingen en projecten uit het nieuwe Woonprogramma van de Gemeente Asten, inclusief het bijbehorende uitvoeringsprogramma; - Coördineren en initiëren van taken / projecten opgenomen in de prestatieafspraken 2024, zoals gesloten met de lokale woningbouwcorporaties Bergopwaarts en Wocom. - Behartigen van de Astense belangen in diverse lokale en regionale overleggen op het thema Wonen, zoals in De Peel, de MRE-regio, overleg met woningbouwcorporaties. - Lokale advisering op het gebied van wonen/woningbouw, in de breedste zin van het woord. - Andere voorkomende werkzaamheden op het gebied van woningbouw, waar nodig. 


Werkzaamheden worden verricht naast een collega beleidsmedewerker Wonen (18 uur) in dienst van de gemeente. Zij is door omstandigheden uitgevallen geweest en inmiddels weer bezig met takenopbouw. Inhoudelijk op het vakgebied Wonen zijn haar werkzaamheden nog beperkt. Exacte takenpakket gebeurt in afstemming met haar

Enkele jaren ervaring als beleidsmedewerker Wonen is vereist. We zoeken iemand die zich de Astense situatie snel eigen kan maken, die kan doorpakken, die geen probleem heeft om in lopende trajecten te stappen en die deze werkzaamheden vlot kan voortzetten. Kennis van de Peelregio is een pré. 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures