Inhuurdesk Noord-Brabant

Bibob coördinator 8-10 uur

Geplaatst 17 aug. 2023
Project ID: YIS 9138308-00003321
Plaats
Vught, Hybride
Uren
8 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 28 aug. 2023
Einde: 1 feb. 2024
Tarief
Onbekend

Als Bibob Coördinator ben jij verantwoordelijk voor de juiste toepassing van de web Bibob binnen de gemeente Vught. Je biedt bestuurlijke ondersteuning aan de burgemeester en het college. Je stelt advies op, beantwoordt vragen en je voert gesprekken met bestuurders. Kortom: een veelzijdige functie!

Bij de afdeling Dienstverlening, cluster Vergunningen & Veiligheid werken professionals op het gebied van vergunningverlening (APV), toezicht, handhaving en de openbare orde en veiligheid. Zij zorgen voor een blijvend veilige, duurzame en leefbare woon- en werkomgeving. Jij vervult een centrale rol in de toepassing van de wet Bibob. Je bent verantwoordelijk voor de lopende dossiers en bent daarnaast vraagbak voor interne collega’s en het bestuur.

Daarnaast toets je alcohol- en horeca aanvragen en exploitatieaanvragen aan de wet Bibob. De toetsing voor bepaalde wabo-vergunningen horen hier ook bij. Je voert zo nodig complexe Bibob-onderzoeken uit.

 

Voor deze opdracht heb je daarnaast de specifieke taak om een nieuwe collega in het vak de werkzaamheden aan te leren en te begeleiden.

Daarom is dit jouw nieuwe baan

·        Je beschikt over een relevante mbo of hbo opleiding bij voorkeur in de richting van openbare orde en veiligheid, bestuurskunde of rechten;

·        Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente;

·        Je hebt kennis van relevante wet- en (beleids)regelgeving op het gebied de wet Bibob;

·        Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, weet prioriteiten te stellen en kunt zelfstandig werken;

·        Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende partijen en kunt goed overzicht houden;

·        Je kunt je uitstekend uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk.

·        Je weet hoe je een nieuwe collega kan begeleiden om de werkzaamheden van A tot Z aan te leren.

 

 

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures