Inhuurdesk Noord-Brabant

Casemanager Wabo (16 uur)

Geplaatst 10 feb. 2023
Project ID: YIS 9128401-00003321
Plaats
Asten, Remote
Uren
16 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 feb. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend

Casemanager Wabo

(minimaal 16 uur/ week)

 

Die ons tijdelijk komt ondersteunen

De gemeente Asten staat aan de vooravond van een aantal grote opgaven zoals de transitie van het buitengebied, klimaat en energie, vitale kernen en niet op de laatste plaats de Omgevingswet. Samen met de collega’s van team Vergunningen vervul jij daarbij een belangrijke rol.  

Het team kenmerkt zich door een open en flexibele werkhouding waarbij hard werken en resultaten boeken hand in hand gaan met werkplezier. Werken binnen de gemeente Asten is werken in een informele organisatie met korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en een integrale benadering.

Wat ga je doen?

Als casemanager ben je verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat afhandelen van diverse aanvragen en ideeën binnen de reikwijdte van de Wabo. Je verzorgt een goede intake, stemt het proces af met de betrokkenen, signaleert afwijkingen en knelpunten en lost deze op. Daarnaast bewaak je de voortgang van de dossiers, procedures en termijnen in het proces en stuur je hierop (bij). Samen met je collega’s zorg je ervoor dat wij toegankelijk en dienstverlenend zijn richting inwoners en ondernemers. Je werkt nauw samen met de collega’s van andere taakvelden zoals ruimtelijke ontwikkeling en toezicht/ handhaving. Je geeft mede vorm en inhoud aan de intaketafel als opstap naar de omgevingstafel.

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.

  • Je beschikt over ruime relevante ervaring (minimaal 3 jaar).

  • Je kunt goed samenwerken en jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

 

Het tarief is passend bij functieschaal 9 (CAO gemeenten)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures