Inhuurdesk Noord-Brabant

Financieel beheerder (32-36 uur)

Geplaatst 3 jun. 2024
Project ID: YIS 9158971-00003321
Plaats
Bergeijk
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 jun. 2024
Einde: 30 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 jul. 2024 12:00

Ben jij die kei die onze financiën in control houdt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!



Gemeente Bergeijk is op zoek naar een:

Senior financieel beheerder

32-36 uur per week

Gemeente Bergeijk is een dynamische gemeente met circa 19.200 inwoners, gelegen in het groen en ambitieus in haar doelen. De gemeentelijke organisatie speelt actief in op ontwikkelingen uit de samenleving en geeft invulling aan andere vormen van samenwerking binnen en buiten het gemeentehuis. In Bergeijk pakken we samen aan, want met elkaar komen we verder. En tonen we lef als het nodig is. Dit doen we door de ontwikkelingen lokaal en regionaal in een vroegtijdig stadium met lef, ambitie en eigen verantwoordelijkheid aan te pakken. Met aandacht voor sfeer, persoonlijke ontwikkeling en verbinding. Hiervoor hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek uitsteken voor inwoner en organisatie.

 

Waar werk je?

Het cluster Financiën (10 personen) is op zoek naar een verbindende factor voor het team die op een strategisch, tactisch en operationeel niveau niet alleen over de cijfers, maar vooral ook over het verhaal áchter de cijfers kan adviseren. Dit doe je met een positieve instelling, veel enthousiasme en een goede dosis humor. Daarnaast maakt jouw aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van coaching en verbinden je tot een drijvende kracht van het cluster. Het cluster Financiën maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering

 

Wat ga je doen?

Als financieel beheerder ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie.

·        Je stelt in samenwerking met het cluster financiën de documenten voor de P&C cyclus op.

·        Je zorgt er met je collega beheerders voor dat de gemeentelijke financiën juist worden verwerkt.

·        Je helpt mee zoeken en oplossen van gesignaleerde problemen bij het gebruik van Key2Financiën.

·        Je verstrekt op aanvraag informatie vanuit Key2Financiën aan de gebruikers, management, projectleiders en externe partijen zoals bijvoorbeeld de accountant.

·        Je bent, op het gebied van Key2Financiën en gemeentelijke financiën, een belangrijke sparringspartner voor de organisatie en de financieel adviseurs.

Wie ben je?

Je hebt een frisse blik op het werken bij een gemeente en bent van nature opgewekt. Je bent nieuwsgierig en een aanpakker. Je bent energiek, doelgericht, efficiënt en flexibel. Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je weet anderen op basis van vakkennis te overtuigen. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gericht op kwaliteit.

 

Wat neem je mee?

·        Een financieel-economische achtergrond op HBO-niveau;

·        Enkele jaren ervaring in een soort gelijke functie;

·        Ervaring met Excel en Cognos. Andere applicaties maak je je snel eigenAls je ervaring hebt met Centricapplicaties (zoals Key2Financiën), is dat een pré

·        Een hands-on mentaliteit past bij jou.


Wat bieden we jou?

Wij bieden je in de eerste plaats een boeiende en veelzijdige functie in een gemeente die volop in beweging is. 


Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures