Inhuurdesk Noord-Brabant

Financieel medewerker Werk & Inkomen (administratie)

Geplaatst 18 apr. 2024
Project ID: YIS 9155641-00003321
Plaats
Heeze
Uren
24 Uur/week
Periode
2 maanden
Start: 6 mei 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 apr. 2024 14:00

Wil jij ook werken voor een organisatie waarin we met aandacht voor elkaar en in een plezierige setting gaan voor een deskundig resultaat? Dan is het werken bij de A2 Samenwerking iets voor jou!

Binnen de A2-Samenwerking zijn wij voor de afdeling Werk en Inkomen op zoek naar een:  Financieel medewerker - 18-24 uur

De A2 Samenwerking werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, Valkenswaard en Heeze-Leende. We bundelen hiermee onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening op het gebied van advies en beleid, administratie en belastingen, techniek en gegevens, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen. Met collega’s afkomstig van de drie gemeenten en een aantal nieuwe collega’s bouwen wij samen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor de drie gemeenten. 

Vind jij het een uitdaging om samen met collega’s te bouwen aan een samenwerkingsorganisatie. Kun en wil jij jouw vakgebied uitoefenen in een omgeving met veel dynamiek en zo bijdragen aan vier organisaties tegelijk? Krijg jij energie van nieuwe ontwikkelingen en onverwachte uitdagingen? Ben je accuraat en denk je in oplossingen?

Dan is dit iets voor jou!

Wat ga je doen?

  • Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en ondersteunen van verschillende financiële taken binnen W&I voor de gemeentelijke administraties.

  • Uitvoeren van financiële afstemmingen en controles op alle producten/regelingen binnen W&I en de bijbehorende tussenrekeningen;

  • Verantwoordelijk voor de oplevering van tijdige, juiste en volledige financiële afstemmingen en controles.

  • Controle op boekingsgangen en journaalverslagen uit de uitkeringsadministratie.

  • Doorvoeren van boekingen en afstemming van de uitkeringsadministratie met de financiële administratie.

  • Inhoudelijk aanspreekpunt voor complexere administratieve vragen.

Wat bieden wij?

Binnen onze organisatie werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid, kwaliteit, integraliteit en efficiëntie erg belangrijk.

Wij bieden je veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe werkwijzen vorm te geven. Je werkt vanuit de GRSA2 voor een of meerdere organisaties (de verschillende gemeenten en/of de GRSA2 zelf). Samen willen we bouwen aan een organisatie en een samenwerkingsverband waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken.

Wat vragen wij:

Je bent een enthousiaste teamspeler, je vindt het leuk om pro-actief mee te denken in nieuwe ontwikkelingen, bent communicatief sterk en hebt minimaal een MBO-diploma op zak in een financieel-administratieve richting. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie. Kennis van werken met Excel en Key2Financien is een pré. Resultaat gericht werken en samen met je team optrekken om tot goede resultaten te komen geeft jouw voldoening. Je kunt snel schakelen tussen de diverse taakvelden in het werk en kunt je werk goed plannen. 


LET OP: Gelet op een duidelijke rol onder leiding en toezicht, is dit niet geschikt als zzp-opdracht!

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures