Inhuurdesk Noord-Brabant

Financieel Strategisch Adviseur (24 u pw)

Geplaatst 5 feb. 2024
Project ID: YIS 9149442-00003321
Plaats
Heeze, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 9 feb. 2024
Einde: 31 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 feb. 2024 13:00

Binnen de A2-samenwerking zoeken wij, met name voor het klantteam van de gemeente Heeze-Leende, versterking op financieel gebied. Je valt hiërarchisch rechtstreeks onder de manager financiën van de Gemeenschappelijke Regeling A2-samenwerking, die o.a. tevens verantwoordelijk is voor de financiële administratie, het team belastingen en de overige twee klantteams (Cranendonck en Valkenswaard).

De persoon die wij zoeken is bekend en heeft ruime ervaring met het BBV, is communicatief sterk en in staat strategisch te adviseren over uiteenlopende zaken (liquiditeitsplanning, jaarrekening, Kadernota etc.). Politieke sensitiviteit is essentieel in deze functie, evenals enkele jaren gemeentelijke ervaring.

Bij voorkeur heb je ervaring met Gemeenschappelijke Regelingen. Binnen het klantteam Heeze-Leende werken 5 (deels parttime) medewerkers.

Je gaat samenwerken met een andere financieel strateeg en verdeelt onderling de taken. Je bent gewend om in teamverband te werken en verbinding te leggen met de organisatie (en met name de wethouders, gemeentesecretaris en controller)

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures