Inhuurdesk Noord-Brabant

Functioneel Applicatiebeheerder Sociaal Domein (32 uur)

Geplaatst 4 dec. 2023
Project ID: YIS 9144773-00003321
Plaats
GELDROP, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 18 dec. 2023
Einde: 15 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 dec. 2023 13:00

Jouw nieuwe uitdaging

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben jij de schakel tussen onze organisatie, het Sociaal Domein en al onze systemen. Om ervoor te zorgen dat deze systemen goed werken en jouw collega zijn of haar werk goed kan uitvoeren is jouw rol heel belangrijk! Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel.

Binnen de afdeling Samenleving van gemeente Geldrop-Mierlo werken de teams: Toegang, Inkomen, Zorg en Jeugd samen aan het Sociaal Domein. Jij bent als applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle applicaties binnen het sociale domein. Hierin werk je nauw samen met je collega’s van alle aangesloten gemeenten. Je bent als applicatiebeheerder onderdeel van het Team Inkomen & Toegang. Ons team bestaat uit 22 collega’s.

Dit worden jouw taken

·        Je beheert de systemen: IParticipatie, ISamenleving, Civision, SUWINET en Alegro. Samen met de collega’s van alle andere gemeenten binnen Dienst Dommelvallei zorg je voor de implementatie van upgrades en nieuwe releases.

·        Gebruik van SQL Developer voor het dagelijkse beheer van Civision.

·        Je inventariseert gebruikersbehoeften en draagt bij aan het verder verbeteren van het gebruik alsmede – waar mogelijk – van ontwikkeling van gebruikerssoftware.

·        Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen.

·        Je levert managementrapportages aan vanuit de managementtool iNzicht.

·        Je gaat meedenken bij de aanbesteding van een nieuw managementinformatiesysteem het komende half jaar.

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures