Inhuurdesk Noord-Brabant

Inkoopadviseur GWW en infrastrcutuur (24 uur)

Posted Feb 28, 2023
Project ID: YIS 9129259-00003321
Location
OIRSCHOT , Remote
Duration
7 months
(Mar 20, 2023 - Oct 31, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown

(INTERIM) Inkoper (24 uur)

Werk je bij Bizob, dan heb je passie voor het inkoopvak. De wensen en belangen van onze partners staan voorop en je zet je graag in voor de overheid. Vanuit je expertrol verleen je deskundig en proactief advies bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten en contractmanagement.

Jouw dag

Je werkt grotendeels zelfstandig op locatie bij de aangesloten gemeenten of organisaties. Hierdoor ben je nauw betrokken met collega’s van de organisatie waarvoor je werkt en ben je makkelijk te bereiken voor overleg of advies. Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde, want je werkt op wisselende locaties en aan een grote verscheidenheid aan projecten. Snel schakelen levert je dan ook geen enkel probleem op.

Wat ga je bij ons doen?

Vanuit je expertrol verleen je deskundige ondersteuning bij de opzet en uitvoering van verschillende inkooptrajecten. Je begeleidt zelfstandig aanbestedingen bijvoorbeeld de inkoop van reiniging en inspectie riool, een nieuw wijkgebouw (MFA), afvalinzameling, BRM of WRM van een nieuwe wijk, de aanleg van nieuwe kunstgrasvelden voor de hockeyvereniging. Kortweg: alles wat gemeenten nodig hebben in het ruimtelijk domein, wordt door jou ingekocht! Je ondersteunt onze partners met het scherp krijgen van hun inkoopbehoefte en het specificeren van eisen en wensen. Verder schrijf je de aanbestedingsdocumenten, regisseer je de beoordelingen en stel je de gunningsadviezen op. Ook het opstellen van contracten en samenstellen van het aanbestedingsdossier behoren tot je taak. Als Inkoper ben je voor jouw gemeente of organisatie het eerste aanspreekpunt voor vragen over inkoop en (Europees) aanbesteden. Als specialist geef je dan ook adequaat advies op de gestelde vragen.

Wie zijn wij?

Bizob zet zich in voor ruim 35 gemeenten en organisaties als strategisch partner voor publieke inkoop en aanbestedingen. In nauwe samenwerking met de aangesloten organisaties regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en INTERIM contractbeheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT. Wat in 2003 begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of afgeronde masteropleiding.

  • Je hebt ruime inkoopervaring bij een overheidsinstelling.

  • Je bent bekend met Europese aanbestedingen.

  • Je woont bij voorkeur in de regio.

  • Een nevi1 en/of nevi2 opleiding is een pré!

  • Je beschikt over goede adviesvaardigheden en staat stevig in je schoenen.

  • Daarbij ben je organisatie sensitief en weet inkoop te verkopen.

  • Je bent analytisch, proactief en pragmatisch.

  • Je hebt goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.


Het tarief is passend bij functieschaal 10 (CAO gemeenten).

Similar projects

+ Search all projects