Inhuurdesk Noord-Brabant

Jongerenwerker (20 uur)

Geplaatst 1 mrt. 2023
Project ID: YIS 9129438-00003321
Plaats
Gemert, Remote
Uren
20 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 3 apr. 2023
Einde: 22 dec. 2023
Tarief
Onbekend

Binnen het team Sociaal Domein is een vacature voor de functie van:

 Jongerenwerker

Gem. 20 uur in de week

 april – december 2023

Organisatie

Je bent natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar deze functie. Toch willen we even je aandacht vasthouden om onszelf voor te stellen. Kort en krachtig.

Gemert-Bakel, een landelijke gemeente met een ondernemende bevolking. We hebben zo’n 30.000 inwoners en binnen de gemeentegrenzen is er variatie van zeven kleine en wat grotere kernen, ieder met hun eigen karakter en uitdagingen. Het gemeentehuis staat in Gemert, de grootste van de zeven. Samen met onze collega’s zoeken we naar manieren om dingen slimmer, beter of anders te doen dan we tot nu toe deden. En daar is jouw vernieuwende blik hard voor nodig.

Gemert-Bakel ligt in de sterke Brainportregio, met gezamenlijke opgave rondom de versnelling van de woningbouw en de transitie van het landelijk gebied, pakken we positie. We realiseren ons tegelijkertijd dat een gemeente van onze omvang niet alles kan, met lef en durf maken we daarom keuzes om de beste oplossingen voor onze inwoners en partners te vinden, en daar houden we ons ook aan.

Wat ga je doen?

De jongerenwerkers zijn in dienst van de gemeente en maken onderdeel uit van Team Jeugd binnen het Sociaal Domein. Het jongerenwerk heeft in haar werkplan een onderdeel meidenwerk opgenomen. Er is tijdelijk extra inzet nodig om dit onderdeel beter op te kunnen pakken.

We vragen van jou dat je enige ervaring hebt en dat je het meidenwerk kan opbouwen voor onze gemeente. Je gaat de verbinding met de meiden maken en de verbinding leggen naar het Commanderij College en het project Storm. Daarnaast draai je mee in de Young Leaders-trainingen en organiseer je jeugdactiviteiten samen met de collega’s.

 

Wanneer zijn we een match?

Jij zorgt er samen met je 200 collega’s voor dat inwoners van Gemert-Bakel zich gehoord voelen, je kruipt in de huid van de inwoners en stemt daar je werkzaamheden op af. Met daarbij een eigenzinnige inslag. We zijn niet alleen op zoek naar mensen met de juiste hoeveelheid ervaring of de perfecte opleiding. Wij zoeken vooral naar mensen met hart voor de omgeving, voor de inwoners en voor de partners.

Iemand die al een link heeft met onze gemeente zou perfect zijn, maar we overtuigen je graag dat onze gemeente je hart kan stelen. Werken bij ons, betekent flexibiliteit in werkuren en werkplek. Zit je op kantoor, dan bieden we je een moderne werkomgeving, een eigentijdse inrichting, collega’s in de buurt, maar ook voor de momenten dat je je maximaal moet focussen is er een rustige plek. We werken aan een stevige sociale basis en een communicatieve organisatie staat hoog op onze prioriteitenlijst.

Bij ons in de gemeente mag je leren, je mag fouten maken. We kunnen je eventueel ondersteunen om je verder te ontwikkelen. Dit kan zijn op inhoud en kennis, maar ook op wat je kunt en hoe je je werk het beste kunt doen. 

Wat heb je nodig?

Zoals eerder gezegd zijn we niet alleen op zoek naar mensen met de juiste hoeveelheid ervaring of de perfecte opleiding. Wij worden warm van mensen met hart voor de omgeving, voor de inwoners en voor de partners. Om succesvol te zijn in de functie heb je een aantal dingen nodig:

  • Dat je flexibel bent en dus ook één of meerdere avonden per week beschikbaar bent;

  • Dat je energie krijgt van samenwerken. Je bent zelfstandig en makkelijk te benaderen;

  • Dat het nemen van besluiten je niet moeilijk af gaat. Je durft tijdig besluiten te nemen of keuzes te maken;

  • Dat je resultaatgericht en doelgericht werkt. Je bent altijd op zoek naar effectieve oplossingen en stimuleert acties of je past de tactiek en/of strategie aan om resultaten te behalen.

Wat zijn de functie-eisen?

Voor ons is het van belang dat je voldoet aan de volgende eisen:

Je hebt MBO+ denk- en werkniveau;

Je brengt pedagogische ervaring mee en bent dus al werkzaam geweest binnen welzijn of hulpverlening aan jeugdigen

Het tarief is passend bij functieschaal 8 (CAO gemeenten).


Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures