Inhuurdesk Noord-Brabant

Juridisch adviseur Privacy (24 uur)

Geplaatst 16 feb. 2023
Project ID: YIS 9128526-00003321
Plaats
Geldrop
Uren
24 Uur/week
Periode
2 maanden
Start: 27 feb. 2023
Einde: 28 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Onze organisatie

Wij zijn een gemeente met veel ambitie en we werken er hard aan om samen met inwoners, bedrijven en instellingen een fijne woon, werk- en leefomgeving te creëren. We willen proactief op de vraag van de samenleving en de maatschappij anticiperen of, beter nog, de vraag voor zijn. Daarom blijven we onze interne organisatie door ontwikkelen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds meer opgavegericht en zijn we sinds 1 april 2020 met een nieuwe structuur gestart. Maar nog veel belangrijker vinden we de informele organisatie waarbinnen we streven naar verbinding, integraliteit, samenwerking en eigenaarschap.

Wat zoeken we?

  • Een Privacy adviseur (bij voorkeur met enige ervaring of in ieder geval affiniteit met het vakgebied) die ondersteuning biedt bij het afhandelen van inkomende adviesvragen uit de organisatie, datalekken en inzageverzoeken.

  • Verder zal zij/ hij worden ingeschakeld bij het uitvoeren van DPIA’s, het inhoudelijk beoordelen van verwerkersovereenkomsten en het actualiseren van het verwerkingenregister.

  • De tijdelijk adviseur zal tevens de collega’s in de organisatie - daar waar nodig - informeren over de verplichtingen op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Het tarief is passend bij functieschaal

Soortgelijke vacatures

+ Bekijk alle vacatures