Inhuurdesk Noord-Brabant

Juridisch adviseur vastgoed en grondzaken (16 uur)

Posted Feb 21, 2023
Project ID: YIS 9128876-00003321
Location
VALKENSWAARD , Remote
Duration
3 months
(Mar 15, 2023 - Jun 30, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown

De gemeente Valkenswaard is op zoek naar:

Juridisch adviseur vastgoed en grondzeken (16 uur)


Wat ga je doen?

Als juridisch medewerker grondzaken en vastgoed is jouw inzet gericht op de privaatrechtelijke zaken binnen het cluster vastgoed waarin alle eigendommen van vastgoed en gronden zijn ondergebracht. Je hebt daarbij speciale aandacht voor diverse contractvormen en overeenkomsten binnen de vastgoedportefeuille waarvan het eigenaarschap binnen het cluster vastgoed is belegd.

Jij lost juridische en bestuurlijk complexe dossiers op en hebt hierin een mix tussen juridische werkzaamheden en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van grondzaken en vastgoed. Je werkt hierbij samen met je collega’s aan vastgoed- en grondzaken dossiers, hebt hierover bestuurlijke afstemming en schrijft raads- en collegevoorstellen.

Je bent verantwoordelijk voor de intentie en anterieure overeenkomsten en stelt deze op in samenspraak met de projectleiders en planeconomen. Je modelleert, beheert en implementeert alle bestaande contractvormen van de gemeente op het gebied van privaatrecht in de werkprocessen, in samenwerking met de medewerker grondzaken bij complexere projecten. Je ziet erop toe dat contractanten verplichtingen nakomen en waar nodig behandel je claims.

 

 Wat verwachten we van je?

  • Jij beschikt minimaal over een juridische opleiding op hbo-niveau en hebt enige jaren relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan bij gemeenten, provincies of waterschappen.

 

  • Jij kent het werkveld van grondzaken en vastgoed als geen ander.

 

  • Jij bent doelgericht, daadkrachtig, pragmatisch en stressbestendig.

 

  • Jij denkt in oplossingen, bent scherp in je analyse en weet adviezen goed te verwoorden.

 

  • Jij beschikt over strategisch vermogen en je hebt gevoel voor en ervaring met het opstellen van beleid en bestuurlijke voorstellen.


Het tarief is passend bij functieschaal 11 (CAO gemeenten).

Similar projects

+ Search all projects